Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Cesta do hor - entertainment - elef
Někdy si to pokouším představit, že jsem pták. Lítám mezi komínama a tak...ve škole jsem to hodně dělala. Strašně se na to musíš soustředit, než vzlítneš...pak letíš....a pak se Ti (ted mě jo) udělá špatně vyčerpáním a musíš - šup, zpátky do lavice. Ani nevím, jak dlouho to trvá, nebo jak dlouho trval nejúspěšnější pokus, pět minut? Asi ani ne. -
« Re: Drive, nehledej. - trash
...oblíbeným (několikaletým) tématem na jebunk je ztráta "takovýho udělátka" ...rozuměj bodlo, přesněji šroubovák s dřěvěnou rukojetí upravný pilníkem do podoby bodla... "sem tím zbudoval kde co ... a kde to je no ... v *" ...významná pauza ..."dyť to říkám furt, si divnej" ... delší pauza ... "sem ti už řek, že seš divnej ?..." konec rozhovoru. -
« Re: Drive, nehledej. - trash - zmáhání
Jo, zrovna minulej tejden byl jebunk kvůli tomu, že jsem "vyhodila žehličku". Protože jsem prokazatelně v širším měřítku vyhazovala naposledy loni v září, bránila jsem se srdnatě. Marně. Otočila jsem výslech a uděřila, že snad jistě za ten rok žehlil, takže já jsem nevinná. Nežehlil, jak se neochotně přiznal. Důvod? Hádej. žehlička letěla dneska, BTW. -
Zvířata jsou neskutečný. Neznám jediný, který by neloudilo. Leda slepice, ty jsou pitomý. Ale kachny - v dětství na prázdninách jsme se jednou někde museli starat o kachny - ty taky louděj! Loudily jak vzteklý, člověk před nima musel utíkat, aby v klidu pojedl svačinu. -
taky nejel, chtěl by, moc by chtěl, moc by si to přál. ...jeden elefant vyloudil všechny jablka, co jsem měl u sebe (po jejich nákupu) ... něco jich zbaštil s roztomilostí dvoutunového zvířete, zbytek nasál a jako dělovou kouli pálil po občanech Italské země... střílet uměl :-) -
« Re: jiný věci - terminus-technicus
To vůbec neznám škodovka 125. Vidím, že jedna z mála výhod této domácnosti je, že otec nerozumí autům! No, ke klečení na hrachu si ale i tak najde sdostatek jiných zvráceností mého charakteru, než je slabá znalost výrobní historie Laurin a Klement. -
« Re: jiný věci - terminus-technicus
kdepak ...FIAT ...před tímto slovem (a nejen před tím) se křižuje! Škodovka 125 ... se to prý dělalo. To, že nejsem sto vyjmenovat všechny výhody tolik oblíbeného modelu v časové lhůtě 10 vteřin, rozhodně není pro mě polehčující okolnost ... jsem odesílán do imaginárního kouta ... klečeti na hrachu ... a je mi s hrdostí sděleno, že nemám ukončené základní vzdělání, protože jinak bych to musel znát ... jo, "čas na pořádný věci" ... taky moc oblíbené. Další témata: motorky, manželka za volantem a její auto, ... -
« Re: Cesta do hor - entertainment
Doplním muka: a otec nosí v zimě v létě kraťasy a rybářsko-fotograficko-offrouďáckou safari vestu, klobouček (takovej ten příšernej, plátěnej, boty Camel (jiný mu nesměj do baráku), mošničku a psovi, kterej má ve zvyku a) loudit v prodejnách b) zvracet v prodejnách, kde nic nevyloudí říkat hlasitě "Vole".
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!