Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:48

« Re: Cesta do hor - entertainment - elef

souhlas ... pegas by byl nejzajímavější.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:48

Někdy si to pokouším představit, že jsem pták. Lítám mezi komínama a tak...ve škole jsem to hodně dělala. Strašně se na to musíš soustředit, než vzlítneš...pak letíš....a pak se Ti (ted mě jo) udělá špatně vyčerpáním a musíš - šup, zpátky do lavice. Ani nevím, jak dlouho to trvá, nebo jak dlouho trval nejúspěšnější pokus, pět minut? Asi ani ne.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:46

« Re: Drive, nehledej. - trash

...oblíbeným (několikaletým) tématem na jebunk je ztráta "takovýho udělátka" ...rozuměj bodlo, přesněji šroubovák s dřěvěnou rukojetí upravný pilníkem do podoby bodla... "sem tím zbudoval kde co ... a kde to je no ... v *" ...významná pauza ..."dyť to říkám furt, si divnej" ... delší pauza ... "sem ti už řek, že seš divnej ?..." konec rozhovoru.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:45

Já spíš ptáka, protože lítání. Nebo Pegasa, to by bylo ještě zajímavější.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:42

« Re: Drive, nehledej. - trash - zmáhání

Jo, zrovna minulej tejden byl jebunk kvůli tomu, že jsem "vyhodila žehličku". Protože jsem prokazatelně v širším měřítku vyhazovala naposledy loni v září, bránila jsem se srdnatě. Marně. Otočila jsem výslech a uděřila, že snad jistě za ten rok žehlil, takže já jsem nevinná. Nežehlil, jak se neochotně přiznal. Důvod? Hádej. žehlička letěla dneska, BTW.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:41

Jsou! Často jim závidím. To přímočaré a nezkreslené vnímání okolního světa ... dokonalost sama. Chtěl bych mít možnost se dívat na svět očima koně, alespoň jeden den.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:39

« Re: Cesta do hor - entertainment

Jsou postrachem všech drobných obchodníků v okolí. Ledaskterý již sáhnul do kapsy, aby zakoupil krabičku psích pamlsků a uchránil tak prodejnu před vomitací.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:38

"to nezmáhalo" ... klasika! :-))) ... jebunk je skre cokoli, co vnímají jako "křivdu" na svojí osobě. To je normální, proto se snažím ty návštevy omezit na nezbytné minimum. Není to zrovna nejbližší příbuzný.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:36

Zvířata jsou neskutečný. Neznám jediný, který by neloudilo. Leda slepice, ty jsou pitomý. Ale kachny - v dětství na prázdninách jsme se jednou někde museli starat o kachny - ty taky louděj! Loudily jak vzteklý, člověk před nima musel utíkat, aby v klidu pojedl svačinu.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:35

« Re: Hrabání - mistake

hlásí. Chyba je nejspíš na serveru.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:34

opět ostré barvy.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:31

taky nejel, chtěl by, moc by chtěl, moc by si to přál. ...jeden elefant vyloudil všechny jablka, co jsem měl u sebe (po jejich nákupu) ... něco jich zbaštil s roztomilostí dvoutunového zvířete, zbytek nasál a jako dělovou kouli pálil po občanech Italské země... střílet uměl :-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:31

« Hrabání

Hrabe mi zase počítač jak v posledním tažení. Na čím přístroji je závada, to by mě zajímalo. Hlásí Ti to taky nad lištou pořád takovej jako sešit z bloku se žlutým výstražným vykřičníkem a milým oznámením, že se na stránce "však vyskytly chyby"?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:28

« Re: jiný věci - terminus-technicus

To vůbec neznám škodovka 125. Vidím, že jedna z mála výhod této domácnosti je, že otec nerozumí autům! No, ke klečení na hrachu si ale i tak najde sdostatek jiných zvráceností mého charakteru, než je slabá znalost výrobní historie Laurin a Klement.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:26

kdepak ...FIAT ...před tímto slovem (a nejen před tím) se křižuje! Škodovka 125 ... se to prý dělalo. To, že nejsem sto vyjmenovat všechny výhody tolik oblíbeného modelu v časové lhůtě 10 vteřin, rozhodně není pro mě polehčující okolnost ... jsem odesílán do imaginárního kouta ... klečeti na hrachu ... a je mi s hrdostí sděleno, že nemám ukončené základní vzdělání, protože jinak bych to musel znát ... jo, "čas na pořádný věci" ... taky moc oblíbené. Další témata: motorky, manželka za volantem a její auto, ...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:25

Bych se chtěla pomazlit s elefantem, jsou takový ... jako velký koně! Ale nikdy jsem na žádnýho nešahala ani na něm nejela.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:23

Však se na to taky těším...už jsem to udělala loni, když menší rekonstrukce kuchyně, kvůli přístrojům, co jsem pořídila kvůli otci, aby ho "to nezmáhalo". Pocti byl úžasný! Jebunk skrzevá vyhozené věci hustý.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:21

Doplním muka: a otec nosí v zimě v létě kraťasy a rybářsko-fotograficko-offrouďáckou safari vestu, klobouček (takovej ten příšernej, plátěnej, boty Camel (jiný mu nesměj do baráku), mošničku a psovi, kterej má ve zvyku a) loudit v prodejnách b) zvracet v prodejnách, kde nic nevyloudí říkat hlasitě "Vole".
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:18

jasně, že vím, ale za to ti elefanti nemůžou ... elefenti jsou překrásný bytosti!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  01:18

...a ještě si na tý 125 (to je míněn Fiat? ten byl 5 rychlostní) můžeš ledacos sám opravit, Drive! Na to jsou knížky, díly taky seženeš...to bys ale musel mít taky někdy čas na něco pořádnýho :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…