Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Cesta do hor - entertainment - elef - flying
Drive, ty jsi fakt ňákej divnej :-)) Já v květnu. Přesně vím, kolik bylo stupňů - 22, líbilo se mi to číslo, když jsme šli z domu. Otázka: kde Tě lovili, na kterým břehu? Otázka 2: Navštěvoval jsi potom dětského psychiatra? (já ne, naši se báli, že řekne, že jsem divná a že budou mít ostudu, že maj divný dítě). -
...přízemním způsobem jsem se soustředil na ten skok a to byla chyba! Je třeba se soustředit na let, ne na skok. Když se soustředíš na let, tak se Ti podaří ho vnímat, ten recording je přesnější, delší ... bohužel toto se daří poměrně zřídka, člověk je totiž naprogramovanej soustředit se na skok a ne na let ... hodně energie to vezme ... jít proti programu. Ale stojí to za to ... akorát není dobrý to zkoušet zrovna z desítky ... to mě pak málem odvezly. ...asi jsem fakt divnej -
Na skákání z můstku jagu posera :-( Když byla dítě, skočila z Karlova mostu. Jen tak. Když mě naši na Kampě vylovili, zmlátili mě tak, že mě málem zabili, mám z toho zlámaný prsty na rukou! Dneska bych to neudělala, neměla bych odvahu. -
« Re: Cesta do hor - entertainment - elef
Muka: představuju si, jak si jdeš nechat někam ustájit koně. Domluvíš, dovezeš a z přepravního vozíku vytáhneš pegasa! To by bylo divení! I když vlastně žádnej přepravní vozík nepotřebuješ, na pegase, moh by tam člověk na něm rovnou - doletět! "Tož jsem tady!" Hahá! -
představuju si to zcela jasně, dělám to taky ... čas od času ... spotřebuje se při tom hodně energie. Když jsem tuto "zábavu" objevil, tak jsem se pokoušel to zrealizovat fyzicky ... skákal z můstků do bazénu ... dlouho to nebylo ono, a pak mi to došlo ...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!