Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Cesta do hor - entertainment - elef - flying
Smutně legrační. Vždycky, když mě pak někam vodili na návštěvy, tak jsem byla vystrčená do izolace a vedle se mluvilo šeptem a když mě povolali "zarecitovat básničku", dospělé osoby civěly tak, že kdybych tak civěla já, dostanu facku za to, že civím. Pravděpodobně znáš. Navíc -jagu jméno je ještě takové bláznovství nazačující, takže jsem slýchala i "to se holt nemůžete divit". A pak ty dospělý s náhlou vehemencí tiskly k hrudi své překvapené potomky, evidentně šťastný, že nemaj doma taky malýho úchyla. -
... byla to zábavná taškařice: 1) část náhončích se vydala úprkem na kampu, část na druhou stranu, snažil jsem se plavat po proudu, aby mě jako nedostali ... zaneslo mě to na kampu ... tam asi musí skončit každej :-) 2) scorpio pak trochu stonal, takže se cvokař nekonal ... :-) -
Drive, ty jsi fakt ňákej divnej :-)) Já v květnu. Přesně vím, kolik bylo stupňů - 22, líbilo se mi to číslo, když jsme šli z domu. Otázka: kde Tě lovili, na kterým břehu? Otázka 2: Navštěvoval jsi potom dětského psychiatra? (já ne, naši se báli, že řekne, že jsem divná a že budou mít ostudu, že maj divný dítě).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!