Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: kdy next session
Zejtra netuším, kdy a jak se dostanu do roboty, asi až odpoledne. Vzhledem k tomu, že zatím rovněž netuším, kde budu bydlet, nemám představu o tom, jak to bude večer. Ale určitě se zjevím v průběhu dne v práci a nechám vzkaz nebo vyšlu telepatickou sms. -
« Re: closing time
No však už máš po schlussstudne! Já jsem zase nějaká vyspídovaná. Drive lepší Red Bulla. Co z toho plyne? Že ráno budu s náběhem infarktu otvírat dělníkům zmatená, nahá a s nehotovými přípravnými pracemi, které mám naplánované dokončit ráno, kdy hodlám vstávat v šest. Hahá, už se vidím. -
« Re: Cesta do hor - entertainment - elef - flying
Smutně legrační. Vždycky, když mě pak někam vodili na návštěvy, tak jsem byla vystrčená do izolace a vedle se mluvilo šeptem a když mě povolali "zarecitovat básničku", dospělé osoby civěly tak, že kdybych tak civěla já, dostanu facku za to, že civím. Pravděpodobně znáš. Navíc -jagu jméno je ještě takové bláznovství nazačující, takže jsem slýchala i "to se holt nemůžete divit". A pak ty dospělý s náhlou vehemencí tiskly k hrudi své překvapené potomky, evidentně šťastný, že nemaj doma taky malýho úchyla. -
« Re: Cesta do hor - entertainment - elef - flying
... byla to zábavná taškařice: 1) část náhončích se vydala úprkem na kampu, část na druhou stranu, snažil jsem se plavat po proudu, aby mě jako nedostali ... zaneslo mě to na kampu ... tam asi musí skončit každej :-) 2) scorpio pak trochu stonal, takže se cvokař nekonal ... :-)