Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Time to wake up - *
Neke! Jagu taky mlíko nesnáší. Nesnáší ho tak, že se na něj nemůže ani povídat. Kromě kafe teda, tam ni neva...což je divné. Důvod nenávisti: frustrace z dětství (mlíko povinně ke každýmu jídlu včetně kachny, s výjimkou dvou svátků v roce kdy povolena limonáda). Fuj, i to nakyslý! "To je ještě dobrý, koukej to vypít", říkali. Bleju. -
« Radost až na kost
Volala do Charouze, kde "to teda opravdu nevíme, co by to mohlo bejt, asi čerpadlo". Jakmile říkaj, že "opravdu nevěděj", znamenát, že ať je to co je to, nebude to levnější než deset litrů (horní hranice neomezena). Již první den prací se mi budget významně začíná vymykat kontrole. Hahá, hahá. No, vono to nějak dopadne. důležité je neztratit optimismus. -
« Re: Time to wake up - *
:-)) ...ani krokodýl ani ryby... natož uzený! ...při nízkém průletu jsem radši neregistroval vůbec nic ... až jsem to málem před Budějicema (je to na jihu, tak po jejich :-) ) nedobrzdil a "vorazítkoval" takovej ten mlíkarenskej Liaz ... :-), naštěstí vše dobře dopadlo! -
« Re: Time to wake up
A nyní něco pro zasmání: Q: Proč osud neustále testuje mé organizačně-krizově-manažerské schopnosti a - nervy? A: Aby byla legrace. O čem to mluvím? Inu o tom, že se Expo zabejčilo proti tomu, aby se z něj stal náklaďák na beton a pro jistotu uprostřed nabitého harmonogramu přesunů a prací odmítlo nastartovat. Já teď sedím na cihlách, přes oblaka prachu nevidím na monitor a čekám na odtahovku, na tváři lehký žal, hluboký v srdci smích. -
« Time to wake up
Ne, nevstala jsem v šest. Nevstala jsem dokonce ani v osm. To, co je teď všude okolo mě, se jmenuje Stres. Tomu se bráním tak, že jsem si uvařila zázrakem objevený čaj (ve fotokomoře) Čínský sen, dala si cigáro a šla si pro dobrou náladu přečíst pár nočních zpráv. Jistě nebudu první rozcuchaná, nahá ženská s nevyčištěnejma zubama, kterou dělníci v životě uviděj, tak co.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!