Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:55

« Re: Radost až na kost

hahá ... i když to moc k smíchu fakt není. Popis reakce mechaniků: absolutně přesné! ... následná dedukce minimální ceny :-))) ... k tomu není co dodat! ... naprosto stejná zkušenost a nejen s Charouz boys
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:54

« Re: Time to wake up - * - milk crash

Opakuju z minulého týdne: Jestli se zabiješ, tak uvidíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:54

« Re: Time to wake up - *

Neke! Jagu taky mlíko nesnáší. Nesnáší ho tak, že se na něj nemůže ani povídat. Kromě kafe teda, tam ni neva...což je divné. Důvod nenávisti: frustrace z dětství (mlíko povinně ke každýmu jídlu včetně kachny, s výjimkou dvou svátků v roce kdy povolena limonáda). Fuj, i to nakyslý! "To je ještě dobrý, koukej to vypít", říkali. Bleju.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:52

« Heslo dne

Pro dnešek vytahuji ze svého breviáře: Není důležité být dítě štěstěny. Je důležité být přesvědčen, že jsem dítě štěstěny :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:51

... v tomhle případě spíš zaplavat v mlíce ... fuj! ...scorpio mlíko děsně nerad :-(( ... stejně jsem to nestihnul a zase tak strašný to nebylo ... chybělo/resp přebývalo asi 50 čísel :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:50

« Re: Time to wake up

Točí, ale nenaskočí. Je to jako když nemáš odblokovanej imobilizér. Baterka OK, benzín tam je, všechna elektrika funguje, pojistky v pořádku. Asi rozjebanej immo, při mým štěstí to ale spíš bude to čerpadlo :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:47

hlavně, že smích v srdci! ... ad "Zapa" Expo ... baterka, nebo to točí a nic z toho ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:47

Drive, nezlob. Radši pozdě, než v zinkové rakvi. Vorazítkoval :-))) to je něco jako "podívat se někomu do kufru"?
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:45

« Radost až na kost

Volala do Charouze, kde "to teda opravdu nevíme, co by to mohlo bejt, asi čerpadlo". Jakmile říkaj, že "opravdu nevěděj", znamenát, že ať je to co je to, nebude to levnější než deset litrů (horní hranice neomezena). Již první den prací se mi budget významně začíná vymykat kontrole. Hahá, hahá. No, vono to nějak dopadne. důležité je neztratit optimismus.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:45

:-)) ...ani krokodýl ani ryby... natož uzený! ...při nízkém průletu jsem radši neregistroval vůbec nic ... až jsem to málem před Budějicema (je to na jihu, tak po jejich :-) ) nedobrzdil a "vorazítkoval" takovej ten mlíkarenskej Liaz ... :-), naštěstí vše dobře dopadlo!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:38

A nyní něco pro zasmání: Q: Proč osud neustále testuje mé organizačně-krizově-manažerské schopnosti a - nervy? A: Aby byla legrace. O čem to mluvím? Inu o tom, že se Expo zabejčilo proti tomu, aby se z něj stal náklaďák na beton a pro jistotu uprostřed nabitého harmonogramu přesunů a prací odmítlo nastartovat. Já teď sedím na cihlách, přes oblaka prachu nevidím na monitor a čekám na odtahovku, na tváři lehký žal, hluboký v srdci smích.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:34

Hahá, v 10:40 na dálku Driva probudila výjimka, ta musela čumět! Byl krokodýl? Viděl jsi tu ceduli "uzené ryby"?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:12

...bereš to s nadhledem ... a to se mi líbí! ... stejně, než opravej ten alternátor :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:11

...ani já ne ...v 10:40 mě vzbudila výjimka ...s tím, že ve 12:00 máme být v Budějovicích. :-) Hahaha.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  10:07

« Time to wake up

Ne, nevstala jsem v šest. Nevstala jsem dokonce ani v osm. To, co je teď všude okolo mě, se jmenuje Stres. Tomu se bráním tak, že jsem si uvařila zázrakem objevený čaj (ve fotokomoře) Čínský sen, dala si cigáro a šla si pro dobrou náladu přečíst pár nočních zpráv. Jistě nebudu první rozcuchaná, nahá ženská s nevyčištěnejma zubama, kterou dělníci v životě uviděj, tak co.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  03:07

« Re: sleeping time ...

See U soooon! Těším moc!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  03:06

« Re: Volný - neser - přání

Go with light, Defender. Já asi půjdu ještě uklízet. Určitě toho udělám víc než ráno.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  03:06

« sleeping time ...

:-)))) See U soon!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  03:05

« Re: kdy next session

Tak potom fetišárna. Krokodýl s kuřetem je docela únosnej. Nebo tak na půl cesty je zajímavá cedule s názvem "Uzené ryby" - netestovala, ale vždycky se mi sbíhaj sliny.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  03:04

« Re: Cesta do hor - entertainment - elef - flying

very glad to hear it. Thx.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…