Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:05

« Re: Royal joy - Market place

Vypadá jako krycí název, ale není, je, takový polokrycí. To je ten byt, kde jsem před lety vylezla na střechu a bála se slézt dolů a Morde střídavě lomil, střídavě hořekoval, střídavě mě utěšovala s třídavě na mě brutálně ječel. Tam bych se měla po dobu rekonstrukce teoreticky přesunout. Prakticky to zatím nevypadá, protože třetí klíče neexistujou, dohormady je jich asi 15, půlka bezpečnostních, druhá dózickejch :-)
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:00

« Den odchází, Jagu přichází

Drivee, ich bin schon da. Doplachtila do byra, kde, nebudeš tomu věřit, není ani noha. Nálada dobrá, hlad krutý!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  17:32

« Re: Royal joy

? tržiště ? ... krycí název pro .... doplň prosím.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:12

« Re: Radost až na kost

nečetl Šimka a Grossmanna ... asi, jinak by pochopil. ... musím na chvíli odskočit, lehký koordinační meeting ... omlouvám se! Vrátím.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:11

« Číhaná

Drive, happy to meet you aspoň na chvíli, teď musím padat jít číhat na odtahovku. Budu se hlásit. Kdy - netuším. See U and těšííííím!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:10

« Re: Royal joy

Zapomněla jsem totiž dodat, že Kyborg ztratil jedny klíče od Tržiště ráno a druhý (poslední) odpoledne, ha há. Kde hlavu složím? Hahá.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:09

Je v Expu stále v pohotovsti! Vytáhla jsem to na příjmacího/odevzdávacího technika se slovy "Nechci slevu zadarmo". Myslej si, že jsem divná, takže ani nebyli překvapený.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:07

« Royal joy

Asi je to zvrhlé...ale de facto se královsky bavím!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:07

jo už vím, to je spešl (taky slovo co?) kousek, omezená série :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:06

« Re: Time to wake up - Expo - strike

Jsi hrozně hodnej, moc! Díky! Zatím to mám...no, ne přímo pod kontrolou, ale během pár minut by tu měla bejt odtahovka, do ní naskočím a odvezu Expo do nemocnice. Budu informovat o vývoji a v případě nouze volat.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:04

Devítku čezetu s dlouhou hlavní! (V provedení zelený plast, speciální řada pro prodej ve fetišárnách).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:04

« Re: Time to wake up - Expo - strike

můžu Ti nějak pomoct ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:03

« Re: Time to wake up - * - milk crash - NO CRASH

Snaž se - dovětek už znáš :-) (Opakuji pro zapamatování: "Nebo uvidíš!")
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:02

... S&W ráže 9 mm ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:02

« Re: Time to wake up - * - milk *

Ještě noticku: na mlíce jsem si poprvé uvědomila zvrácenost falešný možnosti volby, ve které rodiče tak vynikali...hrozná věc. (Mutr: "Chceš mlíko?" Malá jagu (překvapená, šťastná): "Jééé, ne!" Mutr: "To by se ti hodilo, koukej to vypít!") Bleju - bleju - bleju!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:01

« Re: Time to wake up - * - milk crash - NO CRASH

snažím se, snažím seč můžu ... Esechiel ...číslo nepamatuju ... Pulp Fiction :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:59

« Re: Time to wake up - *

...same here, same here, same here :-) ... o mlíce už dost!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:59

« Re: Heslo dne

já tak asi - někdy od konce základky myslím jsem si to poprvé postulovala. Je to dobrý heslo. Hned je člověku do skoku, i když mu není do skoku.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:57

Takže je to jedno, kam člověk chodí. S nima je aspoň legrace. Minule jsem si na vzala za trest stříkací pistolku.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  15:57

« Re: Heslo dne

souhlas ... v ruzných obměnách se tím řídím v podstatě od narození :-) (...obou ...narození)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…