Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Royal joy - Market place
V toaletě. To bude v toaletě. Hlavně, že je nálada! Ten pohled na totálně rozbouranej byt (činí se Stoupa tým, jako demoliční četa zatím AA+), Expo na odtahovce a milý mejl z itálie mě nějak rozjásali, že já budu ňáká divná, ale bavím se drive, bavím...je mi fajn. -
« Re: Den odchází, Jagu přichází - další novinky II
Na stole tisk mejlu z centrály klienta, kam odešly moje návrhy boomerang free cards, zam-zam-zam-zamítnuto, protože "the idea (popsaná idea) is from my oppinion just a little bit disgusting", opět se potvrzuje, mé nejlepší práce nikdy nevznikly :-) -
« Re: Royal joy - Market place
Vypadá jako krycí název, ale není, je, takový polokrycí. To je ten byt, kde jsem před lety vylezla na střechu a bála se slézt dolů a Morde střídavě lomil, střídavě hořekoval, střídavě mě utěšovala s třídavě na mě brutálně ječel. Tam bych se měla po dobu rekonstrukce teoreticky přesunout. Prakticky to zatím nevypadá, protože třetí klíče neexistujou, dohormady je jich asi 15, půlka bezpečnostních, druhá dózickejch :-)