Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:42

« Re: Stíny otce

já vím, jen jsem potřebova podpořit muka obraznosti ... si ... začali se flákat, tak trochu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:41

Co se týče placení čehokoliv, nevím, jestli je horší otec 1 nebo otec 2. Otci 2 jsem se aspoň pomstila tak, že vystřihla z předplatní kartičky nějakého zahraničního periodika kolonku "Bill me later" a nalepila mu jí na dveře byra. Tejden si jí nevšim. Návštěvy ano!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:39

Poslat mesíka do Strážnýho na ufo náklady=přichystat si tučné výpalné za nadstandardní pokoj Kardiologického oddělní FN Homolka. Radší pošlu bez keců, na náklady vlastní :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:37

...argumentovat pochopitelně tím, že jsi měla na mysli jen a jen jeho dobro, protože chápeš, že plavky potřeboval velmi, velmi rychle.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:36

:-)) hahá ... fakt to nemáš zrovna lehký! Fígl: pošli 200,- do Strážnýho mesíkem. Mesíka platí ufo ... pochopitelně! ... no a pak oceníš systém dvou mobilů :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:36

« Re: Den odchází, Jagu přichází - další novinky III

:-))) hahá, nejlepší je to s tím pondělkem...vždycky poslouchám jak do telefonu, když si smlouvají, co se bude dlěat večer (zabere celé odpoledne, než se všiochni obvolají), nesou se kabely věty typu: "Dneska fakt ne, dneska musím jít domů, jsem úplně hotovej/-á, pondělí je strašnej nářez"
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:33

« Re: Royal joy - Market place

Na tomto vysvětlení shledávám mnoho pravdy! Určitě to v tom hraje velkou roli, ne-li majoritní, ale kdybys viděl tu ideu vs. tu pani, co tam dělá marketing (35+, akné, Cosmopolitan pod paží a křížuje se za každým slovem), asi i to se vložilo do hry. Moc odvazu na ledničky, tuším.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:32

tady je terminologie následující: pátek = malá sobota, čtvrtek = malý pátek. Středa = předstírání práce a čas delšího oběda "když je ta půlka týdne, ne?". Úterý = čas k vydejchání "nepřežitelnýho pondělka". Pondělí = "to přece nelze považovat za pracovní den!" :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:29

« Stíny otce

Právě volalo ufo, že mu mám prej poslat peníze na plavky, že jsou příliš drahé. Neuposlechl totiž mého rozkazu, aby si je vzal s sebou (proč bydlí v nejlepším hotelu - protože tam je vyhřívaný baznén) a měl příkaz koupit si je ve Vrchlabí. Nekopuil, stály 200 korun.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:27

...jo, divnejch nás je teda víc :-), ale hlavně, že se bavíme. Italové jsou taky divní. Víš proč to zamítli ? ... to není tím disgustingem, kdepak! (zrovna Italové a disgusting ... hahá ...kdyby s tím měli mít problém zrovna taliáni, to by pak nesměli jíst/žrát špagety víc jak jeden u jednoho stolu ... bez plenty). Je to tím, že budou mít co nevidět celostátní urlaub! Špagetožrouti!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:26

Jjo, přesný! navíc čtvrtek-pátek svátek, takže už je vlastně jakoby středa, což se dá počítat jako pátek, takže čas radovánek! Čaroděj Mordydy se tu ukáže tak jednou za tejden, někteří pracovníci ho již prakticky neznají a Belzeluboš, věrný spolukatan, vzal si dovolenou a prchnul na týdenní exkurzi po hradech a zámcích (aby mi nemusel pomáhat s úklidem). Muselo to tu dneska vypadat,. radši si ani nepředstavovat.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:22

jinak samozřejmě počítej s tím, že za dnešek šla jakákoli profitabilita jakékoli činnosti byra do .... prostě někam! Pondělí bez šéfa = malá neděle!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:21

« Re: Den odchází, Jagu přichází - další novinky

No, počkej, bez legra - v DTP se dost divně viklá sedák zcela nové ergonomické židle, kterou si vymohl grafik kvůli "nesnesitelným bolestem zad z neustálého sezení u počítače bez oddechu"...fakt, byla jsem se tam dívat. Jinak nic nekontroluju, nebudu si kazit náladu.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:20

V toaletě. To bude v toaletě. Hlavně, že je nálada! Ten pohled na totálně rozbouranej byt (činí se Stoupa tým, jako demoliční četa zatím AA+), Expo na odtahovce a milý mejl z itálie mě nějak rozjásali, že já budu ňáká divná, ale bavím se drive, bavím...je mi fajn.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:18

nekontrolovat! základní pravidlo zní: nekontrolovat škody bez přítomnosti potenciálních viníků! ... očekuj židle, jestli nevykazují známky "zvláštního - herního" opotřebení a na zbytek kašli.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:16

« Re: Den odchází, Jagu přichází - další novinky II

Na stole tisk mejlu z centrály klienta, kam odešly moje návrhy boomerang free cards, zam-zam-zam-zamítnuto, protože "the idea (popsaná idea) is from my oppinion just a little bit disgusting", opět se potvrzuje, mé nejlepší práce nikdy nevznikly :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:15

:-) 15 lomeno dvěma ... půlka a půlka ... tam to někde skřípe, jedna sada nemůže být kompletní :-)... a to je ta, co se někde nachází ... čistě teoreticky. Už vím, tam i nejedna Morde company :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:10

« Re: Den odchází, Jagu přichází - Caruso

No, tak jsem si potvrdili odhad : 10 - 15 litrů, hadrů, klacků. Ale protože už tam nikdo nebyl, kromě přijímacího technika, další upřesnění až zítra.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:08

Zatím se neodvážila kontrolovat škody vzniklé po dobu mé nepřítomnosti, ale určitě se něco najde, ó happy day...i blbý den může být happy, zatím mě na duchu nezlomil ani "předběžný odhad ceny prací" u Carusa.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  18:07

« Re: Den odchází, Jagu přichází

hlavně, že dobrá nálada! ... jak v Expo hospital ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…