Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Sin
jagu, které v bříšku plaval toliko Čínský sen, spáchala zločin a ukradla zaměstnancům 1x rajče střední, 1xtrojúhelníček sýra Kiri (právě běží reklama, kdyby běžela Veselá kráva, byla by to veselá kráva). Aspoň jsem měla tolik slušnosti, že jsem to napsala na ledničku. To zas bude keců. -
« Re: Stíny otce
Co se týče placení čehokoliv, nevím, jestli je horší otec 1 nebo otec 2. Otci 2 jsem se aspoň pomstila tak, že vystřihla z předplatní kartičky nějakého zahraničního periodika kolonku "Bill me later" a nalepila mu jí na dveře byra. Tejden si jí nevšim. Návštěvy ano! -
« Re: Den odchází, Jagu přichází - další novinky III
:-))) hahá, nejlepší je to s tím pondělkem...vždycky poslouchám jak do telefonu, když si smlouvají, co se bude dlěat večer (zabere celé odpoledne, než se všiochni obvolají), nesou se kabely věty typu: "Dneska fakt ne, dneska musím jít domů, jsem úplně hotovej/-á, pondělí je strašnej nářez" -
« Re: Royal joy - Market place
Na tomto vysvětlení shledávám mnoho pravdy! Určitě to v tom hraje velkou roli, ne-li majoritní, ale kdybys viděl tu ideu vs. tu pani, co tam dělá marketing (35+, akné, Cosmopolitan pod paží a křížuje se za každým slovem), asi i to se vložilo do hry. Moc odvazu na ledničky, tuším. -
« Re: Den odchází, Jagu přichází - další novinky III
tady je terminologie následující: pátek = malá sobota, čtvrtek = malý pátek. Středa = předstírání práce a čas delšího oběda "když je ta půlka týdne, ne?". Úterý = čas k vydejchání "nepřežitelnýho pondělka". Pondělí = "to přece nelze považovat za pracovní den!" :-))) -
« Stíny otce
Právě volalo ufo, že mu mám prej poslat peníze na plavky, že jsou příliš drahé. Neuposlechl totiž mého rozkazu, aby si je vzal s sebou (proč bydlí v nejlepším hotelu - protože tam je vyhřívaný baznén) a měl příkaz koupit si je ve Vrchlabí. Nekopuil, stály 200 korun. -
« Re: Royal joy - Market place
...jo, divnejch nás je teda víc :-), ale hlavně, že se bavíme. Italové jsou taky divní. Víš proč to zamítli ? ... to není tím disgustingem, kdepak! (zrovna Italové a disgusting ... hahá ...kdyby s tím měli mít problém zrovna taliáni, to by pak nesměli jíst/žrát špagety víc jak jeden u jednoho stolu ... bez plenty). Je to tím, že budou mít co nevidět celostátní urlaub! Špagetožrouti! -
« Re: Den odchází, Jagu přichází - další novinky III
Jjo, přesný! navíc čtvrtek-pátek svátek, takže už je vlastně jakoby středa, což se dá počítat jako pátek, takže čas radovánek! Čaroděj Mordydy se tu ukáže tak jednou za tejden, někteří pracovníci ho již prakticky neznají a Belzeluboš, věrný spolukatan, vzal si dovolenou a prchnul na týdenní exkurzi po hradech a zámcích (aby mi nemusel pomáhat s úklidem). Muselo to tu dneska vypadat,. radši si ani nepředstavovat. -
« Re: Den odchází, Jagu přichází - další novinky
No, počkej, bez legra - v DTP se dost divně viklá sedák zcela nové ergonomické židle, kterou si vymohl grafik kvůli "nesnesitelným bolestem zad z neustálého sezení u počítače bez oddechu"...fakt, byla jsem se tam dívat. Jinak nic nekontroluju, nebudu si kazit náladu.