Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: TdF - meš
pro kterého JM nebo VZ? ... coockoo nest? ... promiň dneska nesrším důvtipem ... v M důvod ("...nejhezčí je svííítáání") ... btw jediné co se dnes podařilo udělat prokazatelně úspěšně, bylo vykoupení scorpia z umývání riadu. Ne že by se nedřelo fest, ale výsledky, kde jsou * ty výsledky ... kde? ... v p.... ... prostě TAM! -
« Re: TdF - meš
No, vono to je nakonec jedno...dýlkou, postavama, postupama jo...ale obsahem asi ne...a taky že to není jen v obvýváku asi taky teda ne. BTW...ten film...ten nelíbil. Tam nesmála. Tam byla smutná. Píseň ústřední, nahrálo FYSIO pod vedením zasloužilého umělce Františka Belfína, ta dost hustá! Už tu taky padla. -
« Re: TdF - kolektivní foto
Víš, že já Ti jsem takovej mimoň, že ani nevím, kdo to je, sám nejvyšší? Když byla tam, nejvyšší byl jinej...ten nejmenší. Tam to začalo, to peklo! V M příležitostně vylíčím, jak byly ty vraždící řetězce...na konci stála jagu u Casa Blue a chtěla se zabít skokem ze zídky, což si rozmyslela, protože věděla, že by si jen zlomila kotník a ještě by se jí všichni smáli! Od tý doby nikdy na ničem takovým nebyla. -
« Re: TdF
hahá..."už mi zase hrabe", jagu oblíbená věta, kterou často vykřikuje! Pro kterou má ovšem málo lidí pochopení! ...ad román: asi jo! asi bude. ale bude mít jen jednoho čtenáře! Šiju u Knizete, botky mi flonkuje Gucci a romány beru jen od jagu, vše pouze originály!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!