Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  22:27

« Re: On Air agiain

nekončí, ale tady je špatně, nedobře. Pohár zmrzlinový nedobrý.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  22:27

Asi jsem do sebe neměla u Mordechajů cpát tu šunku - neuhodneš odkud - zplna hrdla.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  22:26

« Re: night sesion

krokodýl nebyl, jednání nekonsruktivní - proto rozpuštěno. Se ženou v nákupáku pro vodu a na zmrzlinovém poháru ... byl hnusný, fuj! ...resp asi nebyl úplně hnusný, ale nesednul.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  22:25

Hustě mi to nejde. Končí to na půl cesty :-(
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  22:23

« On Air agiain

zahájila jsem vysílání. uvidíme, jaké mám dnesk vlny.
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  22:22

« Den pořád ještě odchází

A jagu pořád ještě přichází. Dneska permanentně někam přicházím. Teď jsem tady. Tady - jako v Exploringu. A v byru. Ze všech nehostinných míst se v tuto chvíli jeví jako to nejvřelejší.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:24

Kdyby se to nedařilo, tak rozmlátím NTB. Pracovníci to tak dělají běžně! Kdyby se to nedařilo, tak zítra po drátech, dneska večer telepaticky ponoukání, ať něco lepšího než krokodýl a budu těšit na next time.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:19

Velké díky i Tobě! Cítím, že PL bude nutné asap. Comprendo ... podmínky, zkusím cca 22:00 a dále ... uvidíme. Kdyby se nedařilo ... krásný večer a dobrou noc! ... jednání v byru ... tak možná ten krokodýl, snad ... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:16

OK, drivee, happy to see you again! Nevím ještě a) kde budu dlít b) jestli se mi tam podaří rozchodit NTB a www. budu zkoušet. dík za krásný podvečerní čas a see u soon, těšíííím! Přežij to, to jednání. zdar a sílu - a něco dobrého k snědku.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:14

« Re: 7 rules...

Jedna z velkých útěch, které mi poskytuje tajemství a pár vzácných knížek, co se mi podařilo porůznu sehnat: prohlížím si je a kochám se představuju si, že jednou k čertu musím najít někoho, kdo bude chtít to, co vymějšlím. Třeba Daimler-Chrysler, nebo tak :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:13

« night sesion

...jednání ... omlouvám, budu večer ... 21:30 a dále ...možno PL. See U very soon. Těším.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:11

« Re: Royal joy - Market place - boomerang

Na přizdisráčství to nemění nic. Až někdy otvřeu zelenou lahvičku s nápisem "Otázky k degeneraci kapitalismu jako společensko-ekonomického řádu", vrátím se k tomu. Potřebuju znát Tvůj názor. Potřebuju.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:10

« Re: Sin

je, ale je třeba tomu věřit!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:09

« 7 rules...

...skvělé reklamy. Inovace, tvůrcovství ... škoda pro klienty, že to nevnímají!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:09

Přesto pořád...navině věřím, že jednou, někdy, někde budu mít firmu, kde lidi budou pracovat, myslet, žít tím a nechávat cizí potravu na pokoji. Hranice optimismu a naivity je dost tenká.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:07

... na tom přizdisráčství ?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:07

Vysvětlím v PL.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:06

není, a z toho je mi smutno.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:05

...a co to na tom mění ? ...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:04

bohužel to není řešení. Dobyvatelé potravinové archy jsou v honbě za žrádlem (cizím) rafinovaní, nekompromisní a nebojí se použít hrubé síly.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…