Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Jééé
Ježíš, to je asi zase jen rozepsaný, neodeslaný ještě mému jedinému čtenáři! Osoba from chram, off-road stoupenec a provozovatel obchodu teto značky, který mě tam doporučil do czech zastoupení. A loboval ze mě proti MCE, tak se uvolili mě aspoň vyslechnout. A právě včera mi psolal darem tu ledvinku. Nikdy jsem na sobě neměla ledvinku. Až dnes. Staff se moh potrhat smíchy, když mě s ní viděli. -
« Re: TdF - meš
Scorpio, jagu trochu úchyl na krycí jména. Úchyl takový, že dává krycí jména i krycím jménům...to Nest znamenalo ženu, se kterou jagu telefonicky konzultovala a která na ní hřímala (viz Big M, part asi tak 4). Krycí jméno - vymyšlení: pro VZ. Pro JM bych zatím nevymýšlela, protože mi furt nedošlo, kdo to je! ...Ad riad: výborně! Je třeba na to hledět pozitivně! Ad * výsledky - můžu nějak pomoc? Dobrou radou...od DPH třeba...jak to vidí jagu....pak Tě zavřou - hned! -
« Jééé
Jééé, spojenec (ne uplacený, jen spojenec z chatu, už ho znáš, ten s Tranzitem) fwd mi teď sms od pana bosse organizace, kde dnes jagu byla...je o jagu! Je to dobré!!! jagu má radost! Jagu chytře s tou ledvinkou dnes, to se musí pochválit...no, v ledvince to asi tak zas tolik netkvělo. -
« Re: TdF - meš
pro kterého JM nebo VZ? ... coockoo nest? ... promiň dneska nesrším důvtipem ... v M důvod ("...nejhezčí je svííítáání") ... btw jediné co se dnes podařilo udělat prokazatelně úspěšně, bylo vykoupení scorpia z umývání riadu. Ne že by se nedřelo fest, ale výsledky, kde jsou * ty výsledky ... kde? ... v p.... ... prostě TAM! -
« Re: TdF - meš
No, vono to je nakonec jedno...dýlkou, postavama, postupama jo...ale obsahem asi ne...a taky že to není jen v obvýváku asi taky teda ne. BTW...ten film...ten nelíbil. Tam nesmála. Tam byla smutná. Píseň ústřední, nahrálo FYSIO pod vedením zasloužilého umělce Františka Belfína, ta dost hustá! Už tu taky padla. -
« Re: TdF - kolektivní foto
Víš, že já Ti jsem takovej mimoň, že ani nevím, kdo to je, sám nejvyšší? Když byla tam, nejvyšší byl jinej...ten nejmenší. Tam to začalo, to peklo! V M příležitostně vylíčím, jak byly ty vraždící řetězce...na konci stála jagu u Casa Blue a chtěla se zabít skokem ze zídky, což si rozmyslela, protože věděla, že by si jen zlomila kotník a ještě by se jí všichni smáli! Od tý doby nikdy na ničem takovým nebyla.