Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: karamelový ... jídlo obecně ... hot list
No, trochu mě zamrzelo zúžení jídleního lístku, ale vzhledem k tomu, že si tam dáváme poměrně omezený repertoár (tatarák, big steak z krkovičky, biftek, občas nohu pečenou) to zase taková ztráta není. Tuhle nám ale do něčeho dali čerstvej koriandr...ten teda zrovna nemusím. -
« Re: karamale - a spol.
kyborg není můj bratr, ale hodně lidí si to myslí. Všude to totiž tvrdí. Nemá sourozence a je na jagu poměrně fixován. Více méně je mi mnohem bližší, než skutečný bratr. Jednou dokonce vyhrožoval vlastnímu otci - Mordechajovi, že jestli na mě bude hnusnej, že ho zabije. Moc hezká scénka, tenkrát. I to, co jí předcházelo. dlouhé povídání. -
« Re: karamelový ... jídlo obecně ... hot list
jagu: MASO (v jakékoliv podobě a množství), dochucovadla (chesnek, chillies, choření vybraná, zejména pak pálivá), sladké (ale v tom je vybíravá jak potvora. Může být substituováno ovocem, ale jen vybranými druhy. No cinnamon, též vanilku nemusím, pokud je rozpoznat. Nos=nejsilnější jagu smysl, rozpoznat je takřka vždy). Větrníček, ten by bodnul, teď. Nikoliv však ten hybridní s čokopolevou nebo cukrovou polevou! pravý, karamelisch. -
« Re: karamale - a spol.
Je to neskutečný tvor. Přivádí mě někdy k šílenství, ale mám ho moc ráda. Má milión vlastností, z nichž každá je na trest smrti, ale jednu velmi, velmi vzácnou: bere na sebe cizí průsery, radši sám pyká, než aby Tě vykoupal. A nesnáší, když někdo jagu ubližuje, pak bije, až mu v obvodech kolotá fyziologický roztok. Je dobré mít svého kyborga. Jen někdy člověk musí být dosti trpělivý. BTW - vždycky, když je něco fakt soda, tak si jagu bručí : "Gukurva, to je syla!"
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!