Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:43

« Re: Súdán

Možná budu už tak vytuhlá, že ani sousto nepojím...no, to asi ne. Teď volala kyborg, že "klíče jsou v progresu" (zřejmě nějaký nový výraz pro kanál) a jestli mi prej má udělat něco k jídlu, až se někdy dostaneme domů. Je zkroušenej. To mi pak vždycky hrozně vyváří.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:42

« Re: karamelový ... jídlo obecně ... hot list

hahá ...:-))...diplomaticky jsem to chtěl vyjádřit, ... ale v jádru přesně tak! :-)) ...někdy i flambuje.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:40

« Re: Súdán

samé výborné suroviny !... tady zase na lednici pomyslná petlyce ... ale i kdyby nebyla, tak bych jí vylil betonem. Přeji Ti dobrou chuť!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:39

Musíte to zapláchnout česnekem. Hodně česneku na pánev, hodně, hodně. Bramboru předvařenou na malé kostičky pokrájenou vmíchat - a šup s tím do šlehačky. Oni spolu potom v žaludku zúčtují.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:37

No, někdy je vožralejší než jindy :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

...taky za břicho popadám, masa po hříchu málo, karamelu krutej přebytek ... šlehačky bohužel taky ...
  • 00 Reagovat !

foto

« Súdán

V křoví uděřil z těch hot listů hladomor! V hyper nově naštěstí zakoupila: nromberské klobásky, chorizo, sušený šál a slaninu (zdravá, lehká snídaně), takže až se mi podaří probourat na Tržiště, závdavke na tuto snídani ve mě asi uvízne!
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:35

...někdy kuchař nemá svůj den... :-) ...naštěstí ne moc často.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:34

hahá..., až se za břiocho popadám. Za břicho, ve kterém je kritický nedostatek masa.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:32

No, trochu mě zamrzelo zúžení jídleního lístku, ale vzhledem k tomu, že si tam dáváme poměrně omezený repertoár (tatarák, big steak z krkovičky, biftek, občas nohu pečenou) to zase taková ztráta není. Tuhle nám ale do něčeho dali čerstvej koriandr...ten teda zrovna nemusím.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:31

"není v něm maso!"
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:30

Zkuste si dát SALÁT. třeba se uleví :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:29

u Bezuchů chutné MASO v létě, v zimě, na jaře, v pondělí, ve čtvrtek, ve 12:00, v 21:35 ... vždy!... MASO! ... "...a steak tatar" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:29

Recept pro příště: pixla a bezuši :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:27

« Re: karamale - a spol.

kyborg není můj bratr, ale hodně lidí si to myslí. Všude to totiž tvrdí. Nemá sourozence a je na jagu poměrně fixován. Více méně je mi mnohem bližší, než skutečný bratr. Jednou dokonce vyhrožoval vlastnímu otci - Mordechajovi, že jestli na mě bude hnusnej, že ho zabije. Moc hezká scénka, tenkrát. I to, co jí předcházelo. dlouhé povídání.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:26

...dotaz to byl naprosto nevhodný ... momentálně :-))) ... sprška nereprodukovatelných slov ... dost často proloženo kvalitním a jasným *. :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:23

Já jsem tak pojímala, že je to spíš a) řečnická otázka b) otázka určená někomu jinému :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:22

U bezuchů v létě chutné borůvkové koláče! Ale te´d je na ně ještě brzo.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:21

... sorry :-) to byl dotaz na scorpio ženu ... sténá tu pod tíhou karamelu, objednaného drivem.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.01  23:21

« Re: karamelový ... jídlo obecně ... hot list - limes

Limetky se snad ani jinak nedaj konuzumovat, než při konzumaci? Trochu smrděj! No, někdy si je dávám do toniku bez, protože kalím málokdy. Ale když kalím, tak kalím!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…