Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Ritual
:-) ... Jagu, k těm předchozím msg se ještě vrátím, hodně věcí zábavných a k potrhnání se smíchy ... ad Lex ... stejné, stejné! ... jednou "neopatrný" scorpio bylo ... ajajaj... strašně problémů a strašný problémy ... ale vtipný to bylo. Ostatní nechápali. ...těším se na Tvé M ... taky bud, jen to není tak ... někdy vysvětlím v small M ... -
« náprava po moru nepodarků
Jagu, velmi se omlouvám za blížící se nutnost přerušit tento krásný večer, bohužel mám "obchodní" povinnosti v chýši scorpiově, po 22 dorazí předák opravářské čety, která zítra a) zničí zbytek domu b) opraví co zničili nepodarci ... resp zkombinují body a) a b). Třeba dohodnout cenu a předpokládný rozsah a kvalitu díla. Účast scorpiova bude nutná. Omlouvám velmi. Ale zase čas na M :-)) ... budeli na čem M. -
« Re: lísteček - hrachor - strawberry dumpling - staff - acade
Bo jagu z první školy byla vyhozena, hrdě odešla, že "stejně nepotřebuje k životu" Pak to strašlivé, doufejme že poslední zaměstnání v životě (odkud taky pro velký úspěch vyhozena)...ješt když nevyhozena, tak začaly chodit promoční oznámení ...různých totálních pak! jagu říkala - hmm, tak tyhle lidi, který mi nešahaj ani po kotníky, budou na trhu práce lépe hodnoceni než jagu...velmi brzo, až opadne doba středoškoláků v postech manažerů...tak to teda ne. Tak potupně vě věku asi tak 25 let přijímačky na VŠ...jednu zvládla za tři semestry, nechápu, nechápu jak, asi to bylo tím, že jsem lišácky nastoupila do mrzce placené pozice sekretářky katedrym, ha, z toho bordelu se tam dodneška nevzpamatovali! Pak druhou, k tomu ještě jednu, úplně jinej obor...příhody z pobíhání po městě a dělání tří zkoušek najednou u lidí, cos nikdy neviděl humorné, k popukání! Někdy do M. -
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
forma důležitější obsahu ... povrchní, strašně povrchní a ignoranstký, ale nutný k prolezení. Nenáviděl jsem to, nenáviděl moc, zajímá mě obsah, hlavně obsah ... forma často nepodstatná. Ad tolik let, proč? co Tě k tomu, že tolik let? ... zajímá, protože scorpio to radši zkracoval a ... do Univer of Life ... v níž byl stejně už od nepaměti a "university" léta na tom nic neměnila ... a díky za to, že neměnila. -
« Re: Houston - - lísteček - hrachor - strawberry dumpling - s
Frankly...velmi málo mi školy přinesly. Vědomostí, znalostí, pohledu na svět, souvislostí. Žalostně málo, na to, kolik let tam. Když, tak výjimečně, že kantor byl tak dobrej, vzdělanej a lidskej, že člověku bylo blbý bejt před ním za ignoranta a donutil se myslet. Jinak techno a byro a jiný kracie...vše v intencích požadavků na doplomové práce - forma důležitější obsahu, tedy není důelžitý o čem, jak a co píšeš, ale jestli formát poznámkového aparátu odpovídá normě.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!