Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: what about tomorrow ?
Ráno vstanu, odeberu se do banky pro zálohu, do holobytu na kontrolu, do stavebnin pro materiál, někde mezitím doufám bude nejen čas, ale i důvod vyplatit expo z otroctví, jen co se dostanu na web, tak se přihlásím, vyšlu, nechám vzkaz. S právníkama? Důvod nastartovat IP a palm. -
« Tržiště
volal kyborg - že prej klíče jsou, že je měla "nějaká paní ve vinotéce" Vzhledem k tomu, že se tam v posledních době evidentně vystřídala celá řada podivných existencí, jsem zvědavá, jak to tam bude vypadat. Holobyt II, tuším. Rovněž jsem žádostiva toho, zda se kyborgovi podaří klíče z vinotéky donést až na malostraňák a tam na mě čekat, aniž mu fakt do toho kanálu upadnou! -
« ...closing time
...vím, že není schlussstunde. Není mi dobře ... titan, Hájek und BB, ... už jsem zažil i lepší dny, než je tento. Ale Jagu se podařilo udržet mojí náladu na nebývale vysoké úrpvni. Díky za to, díky i za ty druhé (staff) ... co to díky Tobě "neodnesli" ... dneska k tomu nebylo daleko. A mocnej jebung by si zasloužili. Někteří. -
« Re: Súdán na tržišti
Je, je to hodný, dobrý člověk v jádru. Jen torchu rozmazlenej, trochu se naučil doma, co neměl, trochu zneužívá lidi, trochu hřeší na to, že je kybrog...ale podstatný je, že se snaží být dobrým člověkem. proto mu všechno vždycky odpustím. mám ráda kyborg.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!