Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Čichání - duchařství
byla odtažená! byla jsem tam 5 minut, v bance! vybrat pitomou zálohu pro dělníky, co nestihla včera krz Expo štrajk! nejvtipnější je, to jsem sice v tu chvíli nevěděla, že to byl teprve první odtah toho dne! Druhej následoval asi půl hodiny po vykoupení felicie z otroctví na Strahově, a to před stavebninama na smíchově! Tam naštěstí jen "započatý odtah" další pětikilo v háji a další nabourání harmonogramu. -
« Re: Čichání
Ahoj, Drivee! Se mi stejskalo! nasmál by ses, kdybys mě viděl dneska dopoledne!Stále jsem před bankou, kde už nebyl zaparkován felishit, nevěděla, jestli auto ukradli nebo odtáhli, svírala v ruce vymrtvenej mobil (kyborg mi ho dal aktivně dobít, ale nezasunul vidlice řádně do zásvuky), kousala si rty při snaze vyřešit další dovoz kontejneru - hned (jeden nestačí) a prosila Drivova ducha "duchu duchu prosímtě buď tu se mnou a řekni mi Take it easy, prosím!" -
« Pokračování
Vzhledem k tomu, že jsem včera a dneska "udělala jenom nic", musím jít na chvíli vytvářet hodnoty pro Sanemana/Mordechaje/trochu i pro Jagu - protože pokud bych líčila další jagu day, trvalo by to tak dlouho, že by mi všichni pachatelé zločinů, které jsem zatím neodhlalila (ani pachatele, ani zločiny), prchli z HP. nakouknu později, miss U, těším. -
« Re: War report II.
Chtěla jsem rozbouřeného ducha uklidnit četbou, při pokusu o zprovoznění noční lampičky k mé posteli kybrog nejen zničil všechny tři lampičky, které se v bytě nacházely, ale zároveň se mu podařilo roztříštit žárovku do této postele. Taky ucpal záchod, mezi řečí snědl sušený šál k snídani a poté, co čuchal k mé lahvi ginu Bombai Saphire lahve řádně nedovřel a umístil naležot do ledničky, kam posléze vytekla. -
« War report I.
Právě jsem dosedla v byru na svou hodně (starou, velmi ošklivou, pramálo ergonomickou a značně vybydlenou) židli. Je třeba říct, že záchvat bezmocného smíchu, který mě popadl včera, zatím nemá konce. Po značných útrapách landing na Tržišti přinesl následující: Obě telefonní linky jsou odpojeny (Mordy přiškrtil dráty poté, co zástupy lidi, kteří tento azyl používaly za účelem nekalostí nejen prováděl nekalosti, ale asi taky vyřizoval velmi dlouhé telefonáty do Austrálie, ke kterým se pak neznal). Při pokusu o zprovoznění kyborg zničil všechny zásuvky. Při pokusu mě uklidnit noční večeří vypadla mu sklenice mnou zakoupeného malinového džemu Schwartau Extra (na croissanty), přesně na milovanou botku z napodpobeniny pštrosí kůže (zničeno).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!