Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:18

« Re: Čichání - duchařství

byla odtažená! byla jsem tam 5 minut, v bance! vybrat pitomou zálohu pro dělníky, co nestihla včera krz Expo štrajk! nejvtipnější je, to jsem sice v tu chvíli nevěděla, že to byl teprve první odtah toho dne! Druhej následoval asi půl hodiny po vykoupení felicie z otroctví na Strahově, a to před stavebninama na smíchově! Tam naštěstí jen "započatý odtah" další pětikilo v háji a další nabourání harmonogramu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:15

« Re: Pokračování ... tady - problém

Ten problém bude ... tak nějak z oblasti cestovního ruchu nebo oděvniství či gastronomie, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:14

« Re: War report I. + II.

Hahá...promiň, že se směju, ale přes všechnu tu hrůzu je ta jako obvykle neodolatelně vtipný! Muka zase!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:14

« Re: Čichání

... a jak to dopadlo ... s felinou? ...drivův duch dneska ... by potřeboval nadducha co by mu neustále přehrával: take it easy, take it easy ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:12

Mučí vás? Odejdětě do Ogilvy!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:11

« Re: Pokračování ... tady

tady se to taky rozprchává ... při pohledu na mě, se jim ani moc nedivím, ... btw ... řešej zajímavej problém ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:11

...je :-)) ....jak jsme pak leželi v postelích a povídali si z pokoje do pokoje poté, co proběhly klasické hlášky typu "Budeme si dneska něco mejt? Asi ne, viď?" , bylo to fajn. Jako na pionýrským táboře.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:09

...v minutových intervalech pak sháním devítku! ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:08

... na to nezapomínat! :-)) ... musíme být tolerantní k chybám druhých ! ... to si dneska opakuju v třicetivteřinových intervalech! ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:07

« Re: Číslo 5

Co se děje? Šlehačkové dozvuky, nebo něco jiného? (DAI)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:07

...ale jinak je Kyborg hodný člověk! :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:06

« Re: Čichání - a´t žijí duchové

Duch mě vyslyšel :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:05

« Re: Číslo 5

...kvalita mého života je dnes přechodně nižší ... odhadem se pohybuji tak na 30% optimálního stavu ... což věru není mnoho!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:03

Ahoj, Drivee! Se mi stejskalo! nasmál by ses, kdybys mě viděl dneska dopoledne!Stále jsem před bankou, kde už nebyl zaparkován felishit, nevěděla, jestli auto ukradli nebo odtáhli, svírala v ruce vymrtvenej mobil (kyborg mi ho dal aktivně dobít, ale nezasunul vidlice řádně do zásvuky), kousala si rty při snaze vyřešit další dovoz kontejneru - hned (jeden nestačí) a prosila Drivova ducha "duchu duchu prosímtě buď tu se mnou a řekni mi Take it easy, prosím!"
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  14:58

zdar a sílu! Ahoj!
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  14:53

« Čichání

Čuchám Tě - I´m wrong?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  14:51

« Re: Pokračování

Nikdo tu není! Recepční řekla, že prej "jeli vyzvednout Zlatý Stránky, protože je jich strašně moc"!
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  14:50

« Pokračování

Vzhledem k tomu, že jsem včera a dneska "udělala jenom nic", musím jít na chvíli vytvářet hodnoty pro Sanemana/Mordechaje/trochu i pro Jagu - protože pokud bych líčila další jagu day, trvalo by to tak dlouho, že by mi všichni pachatelé zločinů, které jsem zatím neodhlalila (ani pachatele, ani zločiny), prchli z HP. nakouknu později, miss U, těším.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  14:45

« Re: War report II.

Chtěla jsem rozbouřeného ducha uklidnit četbou, při pokusu o zprovoznění noční lampičky k mé posteli kybrog nejen zničil všechny tři lampičky, které se v bytě nacházely, ale zároveň se mu podařilo roztříštit žárovku do této postele. Taky ucpal záchod, mezi řečí snědl sušený šál k snídani a poté, co čuchal k mé lahvi ginu Bombai Saphire lahve řádně nedovřel a umístil naležot do ledničky, kam posléze vytekla.
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  14:41

« War report I.

Právě jsem dosedla v byru na svou hodně (starou, velmi ošklivou, pramálo ergonomickou a značně vybydlenou) židli. Je třeba říct, že záchvat bezmocného smíchu, který mě popadl včera, zatím nemá konce. Po značných útrapách landing na Tržišti přinesl následující: Obě telefonní linky jsou odpojeny (Mordy přiškrtil dráty poté, co zástupy lidi, kteří tento azyl používaly za účelem nekalostí nejen prováděl nekalosti, ale asi taky vyřizoval velmi dlouhé telefonáty do Austrálie, ke kterým se pak neznal). Při pokusu o zprovoznění kyborg zničil všechny zásuvky. Při pokusu mě uklidnit noční večeří vypadla mu sklenice mnou zakoupeného malinového džemu Schwartau Extra (na croissanty), přesně na milovanou botku z napodpobeniny pštrosí kůže (zničeno).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…