Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Ducháček to zařídí
Teď sem vpad Mordechaj a dožadoval se, abych mu okamžitě přeložila z japonštiny účty od zubaře z Tokia na 300 USD pro pojišťovnu! Neumím japonsky kromě sashimi, wasabi, karaoke a Fuji ani slovo! Byl tak pohoršenej, že se urazil a odešel! Hrajeme třetí směne: "Svět se posral!" -
« Expo - neser!
Tak dneska jsem vyzvedla drahouška - a víš co mu bylo? Nic! Prej "náhlá indispozice". Neměla jsem mu před jízdou říkat "tak vole, jedeme pro cement," asi! Přesto, i když mu nebylo "nic" vypadá faktura takto: a) materiál - 45,- Kč. b) práce: 1500,- Kč. c) DPH (nepmatuju, prostě nějaký procenta). Sedla jsem si do něj před servisem, pustila Manowar na plný kule a A) vysvětlila mu, že "fire is in my soul" se vztahuje na mě, zatímco "steel is on my side" je k němu a že to "steel" je on., B) měla krátký, ale úderný proslov o loajalitě a disciplíně. -
« Re: Čichání - nadduch
už děláš! ...už devítku nesháním tak často! ... a to je klika ... pro všechny tady! ... btw proč lidi nepřemejšlej ?... proč nepřemejšlej alespoň na minimálním levelu ? ... dyť jsou za to placený! ... proč je platím? ... když nepřemejšlej a ničej všechno co jim přijde pod ruku! ... gun. gun. gun. grrrrr -
« Re: Čichání - duchařství
*, souhlas, bez odporu! Ad metro - tyto rady kde udělují? V PWC? jagu latentní klaustrofobik, metro nerada. Nerada by asi i bez klaustrofobie...nejela leta. Kdo okusil Expa, v metru ho neuviděj! Ad expo - vylíčím, co mi zase ten hajzlík proved. -
« Re: Číslo 5
kdepak Hájek a spol. ... scorpio včera pojal šílenou myšlenku, že whipped cream bacila bude nejlépe vypálit mocným popíjením flambovacích tekuti. I povolal o půlnoci dva kamarády o něchž je známo, že nikdy nespí a pořád mají žízeň. Tito se dostavili v obdivuhodně krátké době ... po několika hodinách se pak z pracovny valil hustý dým doutníků a zábavného kuřiva, opar lihu všude, mluvilo se nečesky, ve finále pak házeli skleničky na zahradu ... k ránu pak celá grupa polehávala všude, kde to "tolik netlačilo" ... tedy i na schodech. Dnes u driva tichá domácnost. A úklidová četa to teď dává do původního stavu. snad.