Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:49

« Re: Čichání - nadduch - server

:-))) přesně tímhle termínem jsem svojí nelibost vysvětloval skupině pachatelů ... velmi nahlas a velmi důrazně ... a mnohokrát za sebou. Nemyslím, že to pochopili ... jelikož jsem byl počastován dotazem ... hádej jakým :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:49

« Ducháček to zařídí

Teď sem vpad Mordechaj a dožadoval se, abych mu okamžitě přeložila z japonštiny účty od zubaře z Tokia na 300 USD pro pojišťovnu! Neumím japonsky kromě sashimi, wasabi, karaoke a Fuji ani slovo! Byl tak pohoršenej, že se urazil a odešel! Hrajeme třetí směne: "Svět se posral!"
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:46

« Re: Expo - neser!

...těm servisákům nerozumím ... když "nic", tak za co ten materiál ? ... "momentální indispozice" ... vypláchni mu břicho V-powerem ... ať pozná skutečnou indispozici!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:45

« Re: Čichání - nadduch - server

GUKURVA TO JE SYLA!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:43

« Re: Expo - neser!

I když se to zdálo nemožné, vypadá to, že rozmazlín nejen jakékoliv zvíře, které se vyskytne v mé přítomnosti, ale i jakékoliv auto! Moc se s nima seru, bestiema.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:43

« Re: Číslo 5 - Jednotka zvláštního nasazení

:-))...nemyslím, že by to nezvládli :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:42

« Re: Čichání - nadduch

pošli mi výtisk prosím! ... pak se možná dozvím proč je někdo D-E-B-I-L !... a vypnul klimatizaci v servrovně ... ten shořivší server nebyl zrovna za pět korun.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:39

« Re: Čichání - duchařství

Dožadoval jsi se, ať Ti ten taxikář zastaví v Pařížský?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:38

Myslím, že ze strategických důvodů Ti tam jeden element chybí - poslat jim na výpomoc Kyborga. Jinak dílo zkázy nebude nikdy řádně doděláno.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:37

parafráze: Drive, četl jsi mou knihu "Zbytečné otázky v kapitalismu? Ne? A přitom je všude k dostání!
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:34

« Expo - neser!

Tak dneska jsem vyzvedla drahouška - a víš co mu bylo? Nic! Prej "náhlá indispozice". Neměla jsem mu před jízdou říkat "tak vole, jedeme pro cement," asi! Přesto, i když mu nebylo "nic" vypadá faktura takto: a) materiál - 45,- Kč. b) práce: 1500,- Kč. c) DPH (nepmatuju, prostě nějaký procenta). Sedla jsem si do něj před servisem, pustila Manowar na plný kule a A) vysvětlila mu, že "fire is in my soul" se vztahuje na mě, zatímco "steel is on my side" je k němu a že to "steel" je on., B) měla krátký, ale úderný proslov o loajalitě a disciplíně.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:34

:-) the same here ... naprosto ... nerad mhd obecně. Mimo jiné i proto, že neůměrně zdržuje provoz, tím neustálým zastavováním ve stanicích. ... naposledy když je metrem ... přivodil si faux pa :-)) ... ostatní se mohli umlátit smíchy.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:31

hahá ... právě ty jsem povolal do úklidu! ... když ničily a páchali škodu a na terase nepěkně se chovali ... tak ať to taky ukliděj. Ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:29

už děláš! ...už devítku nesháním tak často! ... a to je klika ... pro všechny tady! ... btw proč lidi nepřemejšlej ?... proč nepřemejšlej alespoň na minimálním levelu ? ... dyť jsou za to placený! ... proč je platím? ... když nepřemejšlej a ničej všechno co jim přijde pod ruku! ... gun. gun. gun. grrrrr
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:29

*, souhlas, bez odporu! Ad metro - tyto rady kde udělují? V PWC? jagu latentní klaustrofobik, metro nerada. Nerada by asi i bez klaustrofobie...nejela leta. Kdo okusil Expa, v metru ho neuviděj! Ad expo - vylíčím, co mi zase ten hajzlík proved.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:26

hahá...scorpio, lidi, který jsou známý tím, že "nikdy nespí a vždycky mají žízeň" se zásadně dostaví v obdivuhodně krátké době...pokud je teda zrovna nepovoláváš například k úklidovým pracem
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:24

:-))) jsou to *. ...platí je Sandeman a furt je jim to málo ... opakuji: jsou to *. ... rada: jezdi metrem :-)) ... já vim, blbá rada!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:24

« Re: Číslo 5

Zajímavé..napsala původně whipped cream echos, pak smazala a nahradila českým...líčení šlehačkového exorcismu podařené! Následky již méně!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:21

« Re: Číslo 5

kdepak Hájek a spol. ... scorpio včera pojal šílenou myšlenku, že whipped cream bacila bude nejlépe vypálit mocným popíjením flambovacích tekuti. I povolal o půlnoci dva kamarády o něchž je známo, že nikdy nespí a pořád mají žízeň. Tito se dostavili v obdivuhodně krátké době ... po několika hodinách se pak z pracovny valil hustý dým doutníků a zábavného kuřiva, opar lihu všude, mluvilo se nečesky, ve finále pak házeli skleničky na zahradu ... k ránu pak celá grupa polehávala všude, kde to "tolik netlačilo" ... tedy i na schodech. Dnes u driva tichá domácnost. A úklidová četa to teď dává do původního stavu. snad.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:21

Můžu něco udělat? Snažím se Ti vysílat veselé vlny, ale zdá se, že jsou na nevhodné frekvenci :-((
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…