Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:05

« Re: světe - neser!

a za to Ti obrovský DÍK! ... "a na to se napijem!" :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:04

« Re: Čichání - nadduch - server - dotaz

Je to smutné, ale můžu se umlátit. "oni zmršej servej a já jsem divnej"...hahá.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:03

« Re: světe - neser!

Driveeeee, svět sere a bude *, bez ohledu na DJ :-))) Dálkově Tě posiluju. A tuším, se se budeš v blízké době posilovat i sám, a to na krátké trase lahev-panák-ústa. u mě se už alkoholická taky nachyluje, cejtím to v krvi, že brzo ňákou vytáhnu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:02

« Re: Čichání - duchařství - MHD

"...pochopil nikdo" ... ale to je jedno ... ti co mumlali mi pak třikrát pomáhali na nohy ... když jsem se tam jako pako válel po podlaze, ... nějak jsem nebyl sto zkoordinovat veškeré činnosti v metru povinné ... držet se, plnit palm, číst noviny, telefonovat ... (což nešlo ... nebyl signál tehdy ... cca 5 gogov tamu nazad) ... prostě mohli se potrhat smíchy.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:00

Drive v metru...muka!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:59

« Re: Ducháček to zařídí - japan

Nebyla. Ale chtěla by. Mám dobrého kamaráda Tadashiho, který je Žaponcem. Bohužel smrdí pořád v Evropě, protože tu studuje. Chodili jsme spolu v Německu do školy - rozsadili nás za neustálé vyrušování hodin němčiny tím, že jsme si vzájemně pořád předváděli Godzillu.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:58

tak! ...oni zmršej server a já jsem divnej. To už zavání "čtvrtou směnou" :-) ... potřebuju formatovat zdroje.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:56

Jestli nejsi ňákej divnej!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:55

« světe - neser!

grrr
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:54

« Re: Expo - neser!

No něco s tím udělat museli, aby to nevypadalo! Prej vyměnili kus hadičky které vedla k venitulu čehosi. Stará klasika. A množstevní slevy pořád nikde!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:54

ano, podobný dotaz jsem vznesl hned při nastupování ... z okolostojících ho pochopil nikdy .. pár lidí se otočilo a probodlo mě pohledem, některý i něco mumlali ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:51

« Re: Ducháček to zařídí

btw ... Japonsko ... zajímavá země.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:51

« Re: Ducháček to zařídí

účty od zubaře přeložit nejdou ... ani od těch českejch.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:49

« Re: Čichání - nadduch - server

:-))) přesně tímhle termínem jsem svojí nelibost vysvětloval skupině pachatelů ... velmi nahlas a velmi důrazně ... a mnohokrát za sebou. Nemyslím, že to pochopili ... jelikož jsem byl počastován dotazem ... hádej jakým :-)
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:49

« Ducháček to zařídí

Teď sem vpad Mordechaj a dožadoval se, abych mu okamžitě přeložila z japonštiny účty od zubaře z Tokia na 300 USD pro pojišťovnu! Neumím japonsky kromě sashimi, wasabi, karaoke a Fuji ani slovo! Byl tak pohoršenej, že se urazil a odešel! Hrajeme třetí směne: "Svět se posral!"
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:46

...těm servisákům nerozumím ... když "nic", tak za co ten materiál ? ... "momentální indispozice" ... vypláchni mu břicho V-powerem ... ať pozná skutečnou indispozici!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:45

« Re: Čichání - nadduch - server

GUKURVA TO JE SYLA!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:43

I když se to zdálo nemožné, vypadá to, že rozmazlín nejen jakékoliv zvíře, které se vyskytne v mé přítomnosti, ale i jakékoliv auto! Moc se s nima seru, bestiema.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:43

« Re: Číslo 5 - Jednotka zvláštního nasazení

:-))...nemyslím, že by to nezvládli :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  15:42

« Re: Čichání - nadduch

pošli mi výtisk prosím! ... pak se možná dozvím proč je někdo D-E-B-I-L !... a vypnul klimatizaci v servrovně ... ten shořivší server nebyl zrovna za pět korun.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…