Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Čichání - duchařství - MHD
"...pochopil nikdo" ... ale to je jedno ... ti co mumlali mi pak třikrát pomáhali na nohy ... když jsem se tam jako pako válel po podlaze, ... nějak jsem nebyl sto zkoordinovat veškeré činnosti v metru povinné ... držet se, plnit palm, číst noviny, telefonovat ... (což nešlo ... nebyl signál tehdy ... cca 5 gogov tamu nazad) ... prostě mohli se potrhat smíchy. -
« Re: Ducháček to zařídí - japan
Nebyla. Ale chtěla by. Mám dobrého kamaráda Tadashiho, který je Žaponcem. Bohužel smrdí pořád v Evropě, protože tu studuje. Chodili jsme spolu v Německu do školy - rozsadili nás za neustálé vyrušování hodin němčiny tím, že jsme si vzájemně pořád předváděli Godzillu. -
« Ducháček to zařídí
Teď sem vpad Mordechaj a dožadoval se, abych mu okamžitě přeložila z japonštiny účty od zubaře z Tokia na 300 USD pro pojišťovnu! Neumím japonsky kromě sashimi, wasabi, karaoke a Fuji ani slovo! Byl tak pohoršenej, že se urazil a odešel! Hrajeme třetí směne: "Svět se posral!"