Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: světe - neser! - nejlepší jízda na ledu
Prostě důsledky toho, když se osoba, která v životě nebyla na mejdanu, dostane do spárů dvou adolescentů, kteří jí "milují a proto chtějí, aby se taky trochu poveselila." Poveselila jsem se až hamba. Zejména poté, co se Mordechaj a Mordechajová vrátili z dovolený...ze který od nich kyborg uprchl ke mě "aby mi trochu pomoh s prací". Útěku z kréty předcházela sms "Pochopyl sjem, ze dovlena je vod toho, aby si vodpocinuly pracujici, ne kyborgove". -
« Re: světe - neser!
Ano, technika je důležitá, to mi instruktoři říkali. Hodně se ale v tomto semináři zaměřovali i na praktická cvičení. Těch průserů, co z toho bylo, si nedovedeš představit! Obývali jsme s kyborgem v době výcviku pottery village house (starý pryč), hrůza. Batrie alkoholu, můj zvyk chodit nahá po dobmě i zahradě (soused si málem usek nohu sekačkou, než si zvyknul), velmi mnoho lidí, kteří "nikdy nespí, vždycky mají žízeň a přijedou velmi rychle" ...spousta veselých příhod. -
« Re: Čichání - duchařství - MHD
Já jsem jednou táhla z vinárny prvním raním metrem (mnoho godov nazad) s kolegou, asi padesátiletým důstojným pánem, setnutým pod obraz, vagoń plnej kyselej džtek a chřestící bandaskama s obědem, on usedl, pak zkoumavě koukal, před Mírákem si urovnal motýlka, vstal, počkal, až se na něj soustředí všechny ospalé oči a řek: "Tady to máte. byli jste blbý, měli jste samý pětky a tak teď jedete do práce. Já jsem měl samý jedničky, tak jsem vožralej a jdu se domů vyspat". Nejdelší proluka mezi stanicemi v mém životě! Měla jsem pocit, že to bude stavět až v Brooklynu.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!