Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: světe - neser! - nejlepší jízda na ledu
Drobnička: jagu se ráno vymotá před dům a trochu jí zarazí, proč soused odnaproti říká zlověstným hlasem "Dobrý den - jaguaro". "Jak ví, že se tak menuju, hergot, " mrmlám a kontroluju škody. dozvěděla záhy - v pět ráno přitáhla dvojice těch, co nikdy nespí a řvala na celý Pottery Village "jagu vylez, kalíme". Hodinu. Ale ani to nepomohlo, protože vadkaaa. Kyborg taky vadkaaa. -
« Re: japan II - optimalizace nákladů
fax ... to neznám ... není to snad ta věc co furt pípá, leze z ní papír s textem vždy v japonštině, píše to error, pípá a hrozí akutní nebezpečí, že se recepční "překoukne" a pošle nechtěné na nezamýšlené číslo. Ideálně si prohodí pojmy klient - dodavatel ? ... -
« Re: světe - neser! - nejlepší jízda na ledu
Prostě důsledky toho, když se osoba, která v životě nebyla na mejdanu, dostane do spárů dvou adolescentů, kteří jí "milují a proto chtějí, aby se taky trochu poveselila." Poveselila jsem se až hamba. Zejména poté, co se Mordechaj a Mordechajová vrátili z dovolený...ze který od nich kyborg uprchl ke mě "aby mi trochu pomoh s prací". Útěku z kréty předcházela sms "Pochopyl sjem, ze dovlena je vod toho, aby si vodpocinuly pracujici, ne kyborgove". -
« Re: světe - neser!
Ano, technika je důležitá, to mi instruktoři říkali. Hodně se ale v tomto semináři zaměřovali i na praktická cvičení. Těch průserů, co z toho bylo, si nedovedeš představit! Obývali jsme s kyborgem v době výcviku pottery village house (starý pryč), hrůza. Batrie alkoholu, můj zvyk chodit nahá po dobmě i zahradě (soused si málem usek nohu sekačkou, než si zvyknul), velmi mnoho lidí, kteří "nikdy nespí, vždycky mají žízeň a přijedou velmi rychle" ...spousta veselých příhod.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!