Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:48

« Re: světe - neser! - nejlepší jízda na ledu

u mě sousedi naštěstí velmi tolerantní ... málokdy volají policii :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:47

« Re: světe - neser! - vagace - hot list - vinotéka

Mám. Still in my head.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:44

Drobnička: jagu se ráno vymotá před dům a trochu jí zarazí, proč soused odnaproti říká zlověstným hlasem "Dobrý den - jaguaro". "Jak ví, že se tak menuju, hergot, " mrmlám a kontroluju škody. dozvěděla záhy - v pět ráno přitáhla dvojice těch, co nikdy nespí a řvala na celý Pottery Village "jagu vylez, kalíme". Hodinu. Ale ani to nepomohlo, protože vadkaaa. Kyborg taky vadkaaa.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:42

« Re: světe - neser! - vagace - hot list - vinotéka

... máš ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:39

« Re: japan II - optimalizace nákladů

fax ... to neznám ... není to snad ta věc co furt pípá, leze z ní papír s textem vždy v japonštině, píše to error, pípá a hrozí akutní nebezpečí, že se recepční "překoukne" a pošle nechtěné na nezamýšlené číslo. Ideálně si prohodí pojmy klient - dodavatel ? ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:37

« Re: japan II - bills

hahá...! Možná ještě dopilovat na No bills, please.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:36

Jagu nezná vagací. BTW - nezaplout, taky musím s Tebou řešit.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:36

« Re: světe - neser! - pozemek

jasně, ale to mnoho neřeší .... protože Swarowsky :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:34

« Re: japan II

nevím, neznám ... to slovo mi utkvělo v paměti. ... pro Mordechaje: bill me later
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:34

« Re: japan II - optimalizace nákladů

Drive, ty zhýralče, mesíkem! To jsi se naučil snad od pracovníků, ne? Vždyť tu máme převratnou novinku - faxy! zejména na japonské rukou psané dokumenty je to jak dělané!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:32

:-)) hahá ... proto starý pryč ... Ad dovolená: výborný poznatek. Doplním: jeden den dovolený = tři dny pak dřít v potu tváře.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:31

« Re: světe - neser!

Mordy=nejlepší pozemek (na to on si dohlídne), jen jedni přímý sousedi. Protihluková stěna ovšem okolo něj není.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:29

finist...vždycky po nich opravuju překlady. Poslala jsem to kamarádovi, který na rozdíl ode mě japonsky skutečně umí. A křísím mordechaje, protože to bude stát celých 800 korun.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:28

Prostě důsledky toho, když se osoba, která v životě nebyla na mejdanu, dostane do spárů dvou adolescentů, kteří jí "milují a proto chtějí, aby se taky trochu poveselila." Poveselila jsem se až hamba. Zejména poté, co se Mordechaj a Mordechajová vrátili z dovolený...ze který od nich kyborg uprchl ke mě "aby mi trochu pomoh s prací". Útěku z kréty předcházela sms "Pochopyl sjem, ze dovlena je vod toho, aby si vodpocinuly pracujici, ne kyborgove".
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:28

trénink je trénink ... sousedi maj vůbec problém, každej čumí do zahrady tomu druhýmu ... divný.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:26

poslat mesíkem do Finistu ... nebo tam někam.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:25

Von si s tím překladem nedá pokoj! Co si myslí, že jsem se za tu hodinu naučila japonsky?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:23

Ano, technika je důležitá, to mi instruktoři říkali. Hodně se ale v tomto semináři zaměřovali i na praktická cvičení. Těch průserů, co z toho bylo, si nedovedeš představit! Obývali jsme s kyborgem v době výcviku pottery village house (starý pryč), hrůza. Batrie alkoholu, můj zvyk chodit nahá po dobmě i zahradě (soused si málem usek nohu sekačkou, než si zvyknul), velmi mnoho lidí, kteří "nikdy nespí, vždycky mají žízeň a přijedou velmi rychle" ...spousta veselých příhod.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:23

« Re: Čichání - duchařství - MHD

:-)) ...rychlé vystřízlivění úprkem. I bez muk.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  16:17

« Re: Čichání - duchařství - MHD

Ano, byla to GUKURVA SYLA. Třídní nenávist v praxi. Metro má poměrně nedokonalý systém únikových východů.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…