Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Jééé
Ano, jagu mrská 200 úderů za minutu. Naučila se to kde? In hospital. Vzala si tam učebnici a přenosný psací stroj zn. Chevron! Jagu má i státnici ze psaní na stroji, úplně jsem na to zapomněla! Co se ještě naučila in hospital? Kouřit. Lékaři jí nosili cigarety zn. More. V roce 1986 dost vodvaz. -
« Re: Jééé - diakritika
Tak jagu pospíší napsat...když Scorpio čeká! To bude minutka...zase se rozvohnim a pak kliknu na send a pak se budu kousat do ruky a říkat si ježiši, co jsem to zase udělala? Hyperbola...nebudu. Neříkala dosud. Jen když bylo nedorozumnění, tak se porklínala, že je zbrklá. -
« Re: TdF - meš
Ad Nest ... vím co je to za firmu, ale jména lidí odtam neznám. Není možný klient ... střet zájmů. Ad krycí ... třeba Zed ... ten druhý tomcat. Vidím to pozitivně, vždy to vidím pozitivně :-))) ... Díky Jagu, díky ... budeš mi pak na pankrác nosit buchty :-))) ... nekonsolidace myšlenek ... v tom to vězí. Vaga ... měl já jsem vůbec ňáký vaga tenhle rok? -
« Re: Jééé
hahá...se poseru. "neví, dokud" se používá zejména při "řešení". Předchází jí zpravidla dlouhý monolog pacienta, ukončený výkřikem "dělej, řekni mi, co si myslíš"....následuje rozbor situace terapeutem, korunovaný výzvou, že se o tom musí mluvit (tak - jak). Protože (pak už jagu hřímá): "lidé si myslí, že vědí, co cítí, ale nevědí to, dokud se to nedozvědí!" Při řešení se užije spousta legrace. A emocí a sdílení a patosu a všeho možnýho. -
« Re: Jééé
Ježíš, to je asi zase jen rozepsaný, neodeslaný ještě mému jedinému čtenáři! Osoba from chram, off-road stoupenec a provozovatel obchodu teto značky, který mě tam doporučil do czech zastoupení. A loboval ze mě proti MCE, tak se uvolili mě aspoň vyslechnout. A právě včera mi psolal darem tu ledvinku. Nikdy jsem na sobě neměla ledvinku. Až dnes. Staff se moh potrhat smíchy, když mě s ní viděli. -
« Re: TdF - meš
Scorpio, jagu trochu úchyl na krycí jména. Úchyl takový, že dává krycí jména i krycím jménům...to Nest znamenalo ženu, se kterou jagu telefonicky konzultovala a která na ní hřímala (viz Big M, part asi tak 4). Krycí jméno - vymyšlení: pro VZ. Pro JM bych zatím nevymýšlela, protože mi furt nedošlo, kdo to je! ...Ad riad: výborně! Je třeba na to hledět pozitivně! Ad * výsledky - můžu nějak pomoc? Dobrou radou...od DPH třeba...jak to vidí jagu....pak Tě zavřou - hned! -
« Jééé
Jééé, spojenec (ne uplacený, jen spojenec z chatu, už ho znáš, ten s Tranzitem) fwd mi teď sms od pana bosse organizace, kde dnes jagu byla...je o jagu! Je to dobré!!! jagu má radost! Jagu chytře s tou ledvinkou dnes, to se musí pochválit...no, v ledvince to asi tak zas tolik netkvělo.