Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:47

« Re: vizitky ... tiskárna ...gun

přesně! ... někdy i s tím slovem za pomlčkou to tu padne, když si myslej, že už neslyším. Vlastně proč si myslej, že něco slyším a něco ne? Proč považujou scorpia za nedoslýchavýho ... dyť tak starej není? ... taky dobré označení/kód : "starý muž" ... polovina věří, že nevím o kom se baví a druhá polovina jí (tu první) v tom kolegyálně "nechá" ... :-)) kolikrát se můžu umlátit smíchy ... jenže nemůžu! ... je to krutý ... chci/mám na to právo a nemůžu.
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:46

« Pepka

jak vypadá taková - pepka? Nevím, ale záhy se to dozvím - co chvíli mě totiž přijde klepnout! Co ten klumpr tady vyvádí, to svět neviděl. neodvažuju se jít ani zkontrolovat mejl! Už by mě to nemuselo pustit zpátky!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:44

Měl bys vyrobit takový plakát, s touto větou a zarámovat si ho a pověsit nad stůl za sebe, nad titanovou hlavu. Dost bys jim ulehčil život - vždycky by jen přišli a mlčky na ten plakát ukázali.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:42

« Re: vizitky ... tiskárna ...gun - vizitky taky gun

Umístit vizitky do apartního plastového sáčku .-))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:42

nevysvětlí ... no body is here. Ale zeptám se jich zítra ... hmm, jenže to zase padne ta věta/dotaz :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:40

Odborná rada: tu neptořebuješ, sám tomu rozumíš. Rada, kterou by Ti dal náš staff: "vymysli si něco rozumnějšího - blbečku".
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:39

hahá ... maj pravdu :-) ... víš co to udělá v náprsní kapse u košile, jak se to furt šoupe vo to ... vypadá to pak jak rozmazaná rtěnka ... někomu se to třeba blbě vysvětluje :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:38

Drivee, ty tiskaře musíš zastřelit sám. zaměstnanci ti vysvětlí, že v 18:39, v úterý, který je vlastně malej čtvrtek, teda jako pátek, to po ncih už nemůžeš chtít.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:37

... ani jsem to nemyslel jako stížnost ... jen takový lehký konstatování ... všechny vizitky co jsem měl, mám a budu mít ... barvily, barví a barvit budou ... svět je proti tomu bezmocnej ! ... proč to nevymyslej jinak ?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:35

No, mě pro jistotu pracovníci řekli, že mi vizitky "rozhodně dělat nebudou, to po nás nechtěj"! Důvod: vymyslela jsem si "moc barevný logo" a prej si ho mám "změnit na něco rozumnějšího".
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:35

přineste hrách! ... asi jsem, ale copak toho chci tolik! ... blbý nebarvící vizitky? ...zastřelte mě, ať se netrápím! ... ne zastřelte tiskaře! ... ať mě netrápí!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:33

Drivee, nejsi Ty náhodou ňákej divnej? Vizitky o prázdninách vždycky barvěj, tiskaři Ti tak nenásilně naznačujou, že je zdržuješ od vagací.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:30

« Re: Concrete II - zkouška rozhlasu II

hahá....jasně, "...jste-li svědkem královraždy, zvolte číslo 24, neznáte li- jméno vražděného, zvolte 25, máte-li příliš silné prsty na volení čísel tónovou volbou, napiště nám, zašleme vám reklamní tužku naší společnosti"!
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:29

« vizitky ... tiskárna ...gun

dneska přišli nový vizitky ... dal do kapsy u košile ... barvěj ... a to tak, že dost !
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:26

kdepak, strávil čas plodně ... poslechem hudby na infolince Eurotelu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:25

A mezitím vymrznul i titanový muž!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:24

A to jsem naštěstí s díky odmítla Kyborgovu nabídku, že se "mi na ten počítač podívá". To už bych neměla ani hraboše. NTB spí na tržišti.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:22

Mezitím poslala formáty...až se z toho zahltil systém, z té náročné operace nakopírování tří řádek.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:22

Zase totální vymrtvení webu. Muzeální kousek na stole hrabe, seč mu síly stačí.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:14

díky, vyřešil založením dalšího.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…