Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Jééé
To je slušná rychlost! Tak rychle dokáže scorpio mlátit do tří kláves ... enter, delete, esc :-) ... v hospital se toho jeden naučí :-))) ... tak na půl knihy :-) ... jak jsi tam byla dlouho? ... scorpio 11 měsíců a 7 dní ... dost času na učení se o životě :-) -
« Re: Jééé - všma deseti
Klidně bych se mohla živit jako sekretářka. Prvně bych musela šéfa sice zasvětit do programu "otrokem ve vlastním domě", zejména do toho, že otrok nejsem já, a pak - z fleku. Akorát by hostům nesmělo vadit, že pořád kleju a směju se jako ďábel...oprava...nemohla bych bejt sekretářka! to tycho mi tlačí na mozog! -
« Re: Jééé
Ano, jagu mrská 200 úderů za minutu. Naučila se to kde? In hospital. Vzala si tam učebnici a přenosný psací stroj zn. Chevron! Jagu má i státnici ze psaní na stroji, úplně jsem na to zapomněla! Co se ještě naučila in hospital? Kouřit. Lékaři jí nosili cigarety zn. More. V roce 1986 dost vodvaz. -
« Re: Jééé - diakritika
Tak jagu pospíší napsat...když Scorpio čeká! To bude minutka...zase se rozvohnim a pak kliknu na send a pak se budu kousat do ruky a říkat si ježiši, co jsem to zase udělala? Hyperbola...nebudu. Neříkala dosud. Jen když bylo nedorozumnění, tak se porklínala, že je zbrklá. -
« Re: TdF - meš
Ad Nest ... vím co je to za firmu, ale jména lidí odtam neznám. Není možný klient ... střet zájmů. Ad krycí ... třeba Zed ... ten druhý tomcat. Vidím to pozitivně, vždy to vidím pozitivně :-))) ... Díky Jagu, díky ... budeš mi pak na pankrác nosit buchty :-))) ... nekonsolidace myšlenek ... v tom to vězí. Vaga ... měl já jsem vůbec ňáký vaga tenhle rok? -
« Re: Jééé
hahá...se poseru. "neví, dokud" se používá zejména při "řešení". Předchází jí zpravidla dlouhý monolog pacienta, ukončený výkřikem "dělej, řekni mi, co si myslíš"....následuje rozbor situace terapeutem, korunovaný výzvou, že se o tom musí mluvit (tak - jak). Protože (pak už jagu hřímá): "lidé si myslí, že vědí, co cítí, ale nevědí to, dokud se to nedozvědí!" Při řešení se užije spousta legrace. A emocí a sdílení a patosu a všeho možnýho.