Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: step by step .. debilita
Tady, jako v MC, to kupodivu funguje, diakritisch, tady, jako v byru na klumpru. Na žádnejch jinejch stránkách ale ne! V mejlu vůbec. Ostatním osobám zde se potulujícím funguje všechno (co se týče PC), protože having better tahn jagu. No, mě zase funguje na oplátku mozog, přinejmenším občas. -
« Once upon a time
there was jagu a ta měla neuvěřitelný historky - furt! Počítač, kterej ej vedle toho, na kterým te'd píšu, začal normálně prskat a pak blikat a pak udělal něco takovýho jako když odejde žárovka a vyheb! V životě jsem nic takovýho neviděla! To snad chytil od Expa, tyhle móresy! -
« Re: Pepka
:-)) s touhle mrchou taky bojuju ... ale díky její imaginaritě se kolikrát rozháním po kanclu jak magor v domění, že jí zasáhnu a ... nevím, jestli jsem úspěšný nebo ne ... plakát, chce to plakát, ten plakát ... vyrobím, větší nad hlavu, menší na dveře, ještě menší na zadní okno auta! ... nejmenší pak na kartičku With complimets.