Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Den oživlých mrtvol - ŽÚ - neser!
Ve veřejné síti řeknu pro ilustraci jen toto (resten auf dem PL) : při posledním záchvatu kauzy "Jagu a její ŽL" na mě Mordy sípal "Ty - ty - ty normálně pácháš nedovolené podnikání!" . Neměla jsem mu pak asi říkat "no, jo, to my máme v rodině, za to fotr bručel" - děsně se pak demonstrativně držel za srdce a měřil si systolický tlak. -
« Re: byro ... problem is solved !
Drivee, ty jsi hodný kapitalista, ale teď si to tam namlsáš a v pondělí budou jak utržený ze řetězů. Ve vzduchu se vznáší totiž takovej ten nedefinovatelně pocit Velkejch prázdnin, to je nebzepečný. Já...pustila zoufalce ve tř, jen co se vrátili z oběda. Skotačili jako děti. -
« Re: byro ... problem is solved !
vysvětlení: ...láhev vodky (výjimky) uschována do mrazáku v ledničce ... včera v podvečer ... dnes ráno ... vodka zmrzlá na kost :-))) ... pídění se po příčině zmrznutí ... nic ... hahá ... vyšetřování ... proč zmrzla vodka ... tím strávili valnou část dopoledne :-((( ... půl byra tvrdí, že vodka může zmrznout, půl - že nikoli. Po obědě navštívili hračkářství (hromadně) ... zakoupili pistole na takový ty mrňavý kuličky (co to dokáže poranit oko) ... jak staff tráví odpoledne ? ... :-))) ... :-))) -
« Re: Den oživlých mrtvol - ŽÚ - neser!
tak nějak se zjistilo, že můj letitý živnosťák neodpovídá činnosti, kterou dělám! Tahle kauza se tázne už snad rok a užila jsem si kvůli ní ječení, jéje. Též mě dostala do značných, typicky jaguárovských potíží, což Pl nebo mail. nasměješ se velmi a budeš úpět.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!