Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: byro ... problem is solved ! I.
:-))) vím, věděl jsem to celou dobu, potutelně jsem se chechtal v kanclu ... až zas padla ta věta (já vím plakát :-) )... ale nechal je lámat si hlavu nad problémem: proč nám tak asi mohla zmrznout vodka :-))) myslel jsem, že se smíchy .... Až do mailu. Šel pak sám na oběd a dumal. Díky za nej. Díky moc. -
« Re: byro ... rozhodčí - oprava - Qs - ad VAGA
Já bych to spíš tak upravila na "kde by se mi líbilo", než kde se mi líbilo. Evropu jaku křížem krážem, ale nikdy ne pobyty a Lnadcruisingy, jen rychlé přesuny a města a rychlé přesuny zpátky, předpokládám, že do města si moc nechce Scorpio, když, tak fakultativně. Parametrizuju teda na motorku, což omezuje na tu Evropu....protože dál, kde občas někde pobyla jinak než na úcyhlné, stresové, hektické dva, tři dny, s motokou ne dobré, respektive ne praktické. Do mejlu? -
« Re: byro ... rozhodčí - oprava - Qs - ad VAGA
...de-brief: netrap se kontaktama ... jen kde je to pěkné, kde se Ti líbilo, kam by ses vrátila, kam ne ... a tak. Scorpio ani scorpio žena vaga neřešíme, někam jedem a tam jsme a pak zase někam jinam a jinam ... a tak. Nikdy to neřešíme. Nic není dáno. Vše plyne. (scorpio potíž: projel a byl hodně moc, ale má tendenci se vracet, kde pěkné ... jenže to zavání ... však víš čím :-)). K vaga poslední dobou trestuhodně málo nápadů ... protože: disk is full) -
« Re: Den oživlých mrtvol - ŽÚ - neser!
Ve veřejné síti řeknu pro ilustraci jen toto (resten auf dem PL) : při posledním záchvatu kauzy "Jagu a její ŽL" na mě Mordy sípal "Ty - ty - ty normálně pácháš nedovolené podnikání!" . Neměla jsem mu pak asi říkat "no, jo, to my máme v rodině, za to fotr bručel" - děsně se pak demonstrativně držel za srdce a měřil si systolický tlak. -
« Re: byro ... problem is solved !
Drivee, ty jsi hodný kapitalista, ale teď si to tam namlsáš a v pondělí budou jak utržený ze řetězů. Ve vzduchu se vznáší totiž takovej ten nedefinovatelně pocit Velkejch prázdnin, to je nebzepečný. Já...pustila zoufalce ve tř, jen co se vrátili z oběda. Skotačili jako děti. -
« Re: byro ... problem is solved !
vysvětlení: ...láhev vodky (výjimky) uschována do mrazáku v ledničce ... včera v podvečer ... dnes ráno ... vodka zmrzlá na kost :-))) ... pídění se po příčině zmrznutí ... nic ... hahá ... vyšetřování ... proč zmrzla vodka ... tím strávili valnou část dopoledne :-((( ... půl byra tvrdí, že vodka může zmrznout, půl - že nikoli. Po obědě navštívili hračkářství (hromadně) ... zakoupili pistole na takový ty mrňavý kuličky (co to dokáže poranit oko) ... jak staff tráví odpoledne ? ... :-))) ... :-)))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!