Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:10

« Re: happy jagu here . MAC - rozpuštění - dobře mi ...

...to není možný! ... TOHLE si říkám pořád (skoro pořád).
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:09

« Upozornění

Hlavně prosímtě před odchodem nezapomeň zkontrolovat toalety, jestli tam není někdo tuhej, udušenej zvratky z vodky. Jestli jo, napiš to do knihy úrazů, jinak budeš mít oplejtačky s bezepčností práce, na knihy jsou jako rasi.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:08

« Re: happy jagu here . MAC

...zase na druhou stranu, někdy je to lepší, nadělaj míň škody a .... platí jedno základní pravidlo: CO SI NEUDĚLÁŠ - TO NEMÁŠ ... no jo, tak proč vlastně existuje staff ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:07

« Re: byro ... rozhodčí - oprava - Qs - ad VAGA

Tak Vaga - sem. Prvně - kolik je tak únosný na motorce, když jsi říkal únosný?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:07

« Re: happy jagu here . MAC - rozpuštění

hahá....dobře mi tak!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:05

« Re: Den oživlých mrtvol - ŽÚ - neser!

Už bylo založeno do sklípku. Protože mě to zaujalo. Jednak muka, samozřejmě a jednak taky vyvolává nuda s právníkama otázky. Někdy mě udivujou...jak nejsou schopný ty nacházet různý věci!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:05

tak jsem to nemyslel ... BTW ... co jednomu tak yzbejvá, když to rozpustí ve tři :-)))) ...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:03

« Re: byro ... problem is solved !

To jsou kruté Drivovské pravdy, proti kterým není odvolání. Protože pravdy.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:03

jagu umí s MAC. Nejsem sice nejzdatnější DTP operátor, ale tak aspoň k tomu postskriptu to dotáhnu. Člověk se časem naučí zastupovat různé profese. Nic jinýho mu totiž nezbejvá!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  16:01

« Re: happy jagu here

Endlich! Koněčně něco, co vypadá, že funguje, chodí a nepřeskakuje tomu klávesnice. Snd už dojdu klidu, vyvedu si sání a ponořím se do Exploringu, aniž mě budou železářství mučit. Navíc - maj tu ty lidi dost dobrý židle!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:56

« Re: happy jagu here

Jagu na MACu ? ... pozor! "think different" ... ;-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:54

« Re: byro ... problem is solved ! I.

Plakat ...a kdyz sel drive sam na obed, tak se byrem neslo "hele, mzslis, ye mu to doslo / asi ne, vid< hergot ta klavesnice me toci, porad se to prehayuje, ja si snad yapnu jinej stroj, nemuyu napsat ani uvoyovky""""
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:54

« Re: byro ... problem is solved !

hodný kapitalista ? ... to nejde, být hodný a kapitalista. ... k staffu ... nemá to na to vliv. Jak jsem psal: rozlišujou jen dva momenty ... šéf je přítomen, šéf není přítomen. Nic víc. To se nedá ovlivnit ... bohužel.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:51

« happy jagu here

jagu zde - hurá, koncecne, skvele, ono to funguje, jen to pitomy z a y, ****"
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:51

klidně sem. Nápady, idee, vše co na umu.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:47

« Re: Den oživlých mrtvol - ŽÚ - neser!

:-))) hahá ... jak jinak, hahá ... btw nuda s právníkama ... vrátit se k tomu ... založit další láhev do sklípku. Taky moc vtipné.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:44

« Re: byro ... problem is solved ! I.

:-))) vím, věděl jsem to celou dobu, potutelně jsem se chechtal v kanclu ... až zas padla ta věta (já vím plakát :-) )... ale nechal je lámat si hlavu nad problémem: proč nám tak asi mohla zmrznout vodka :-))) myslel jsem, že se smíchy .... Až do mailu. Šel pak sám na oběd a dumal. Díky za nej. Díky moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:44

Já bych to spíš tak upravila na "kde by se mi líbilo", než kde se mi líbilo. Evropu jaku křížem krážem, ale nikdy ne pobyty a Lnadcruisingy, jen rychlé přesuny a města a rychlé přesuny zpátky, předpokládám, že do města si moc nechce Scorpio, když, tak fakultativně. Parametrizuju teda na motorku, což omezuje na tu Evropu....protože dál, kde občas někde pobyla jinak než na úcyhlné, stresové, hektické dva, tři dny, s motokou ne dobré, respektive ne praktické. Do mejlu?
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:40

« Přesun

Propustit staff domů má dvě výhody: A) vypadám jako dobrák B) můžu vesele obsadit kterýkoliv počítač lepší mého a oddávat se Exploringu. Jdu na to, zasunu se do DTP. V okamihu back (nebo jak se mi podaří nakopnout soustruhy).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  15:40

...de-brief: netrap se kontaktama ... jen kde je to pěkné, kde se Ti líbilo, kam by ses vrátila, kam ne ... a tak. Scorpio ani scorpio žena vaga neřešíme, někam jedem a tam jsme a pak zase někam jinam a jinam ... a tak. Nikdy to neřešíme. Nic není dáno. Vše plyne. (scorpio potíž: projel a byl hodně moc, ale má tendenci se vracet, kde pěkné ... jenže to zavání ... však víš čím :-)). K vaga poslední dobou trestuhodně málo nápadů ... protože: disk is full)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…