Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Nová kniha
Super, Drivee se směje, radost! Jenom poznámka: tak kniha musí bejt taková s tvrdejma papundeklovejma deskama, nelesklým povrchem, úprava tamvý mramor a na ní Bílej štítek s dvěma modrejma řádkama...víš, taková co bejvá na přadech, nebo byla spíš. A nadpis napsat krasopisem, inkoustem. -
« Re: happy jagu here . MAC - co si neuděláš - MEGA
DAI ok - PL ok - mail bychom mohli zkráti na M - ok? (Tento příspěvěk se nesm ztrtit, protože až se bude o Explorngu učit na Institutu komunikačních studií fakulty sociálních věd UK, mladí výzkumníci budou mít jinak zase o trochu těžší práci.) -
« Re: happy jagu here . MAC - co si neuděláš - MEGA
Drive, jagu život je tak plný paradoxů a úchyláren, že přesto, že jsem byla snad první zaměstnanec O. v postkom Europe, nikdo to neví - rozmyslela jsem si to ještě dřív, než se Vandy a spol dozvěděly, že propagaci se už říká advertising. Ale zůstala v kontaktu...dlouho. Vysvětlím v PL. Tak si vzpomínám...jak jsem šla pracovat k Chosému...taky moc vtipný příběh, hahá.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!