Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Jééé - všema deseti
Já mám na kazetách....asi pět celejch dlouhejch...ráda na tou koukám, umím to nazpaměť...jen když to cituješ apoužíváš jako reakci na něco, tak často "uvedeš obec v omyl"...Obraz: Homer má uklízet dům. Nechce. Zavře se do sklepa a čte stary TV Guide (co jinýho). Marge na schodech zaječí, ať maká. Homer vezme Mr. Propra, use in good ventilated areas only, mávne rukou a naleje půl do kýble. Pak halušky. Vyleze obří Mr. Proper a začne ho škrtit a volat "Já tě zahubííííím" a taky kartáčky a hadry po něm lezou. Homer se válí e je škrcenej a ječí. Marge: "Homre, co tam děláš!" - višchni se leknou a zalezou. Když zaleze Marge, zase to začně. "Já tě zahubímíííí"....dost často to říkám staffu. (Když si myslí, že nevidím jejich odraz v oknech, ťukají si na čelo). -
« Re: Jééé - všema deseti
pár kousků ano, ale nijak moc jsem si toho nezapamatoval, sloužilo mi to pro oderágování. Nicméně z Ala Bundy (ženatý se závazky) si toho trochu pamatuju, nejvíc mě pobavily ty jeho stesky nad zničenou americkou tradicí. Např aut. "...za správným americkým autem, (rozuměj dodgem) se musí kouřit a z okýnek lítat pytlíky od popcornu a plechovky od pííva! ... jinak není poznat, že jede američan!" -
« Re: Jééé - všma deseti . *, *, *
Všimla! Je to jako vir, který se šíří ze dvou stran - na jedný je bacilonosičem Scorpio, na druhý jagu. Zkazila jsem už tolik lidí, že bych to nedopočítala! Scorpio asi rovněž! Největší legrace je, když k nám nastoupí někdo novej...a paní ředitelka, jejíž * patří k těm méně expresivním, to rozbalí...jeden chtěl i odejít, že prej to "prostředí na něj asi není". Neodešel. A dobře udělal - dost si tu rozšířil slovní zásobu! Jednosměrně, teda. -
« Re: Jééé - všma deseti
:-)) všimla sis, že ještě do nedávna lidi moc nepoužívali slovo *, nevím jak jinde, ale tady to lítá vzduchem co chvíli, a tvrdších výrazů taky požehnaně :-). Scorpio je pražák a většinou mluví tak, jak mu huba narostla. Kromě prezentací a "důležitých" jednání, tam ne. Takže E-A-S-Y :-). Btw S-žena ... slovo * ... bez problémů! Baví mě pozorovat reakce okolí, když se někam nažene a něco jí úchvátí tak, že pak slovo * jenom lítá. Kadence taky slušná! -
« Re: Jééé
Scorpio...žádný DAI netřeba...U know...no secrets...však Ty víš věci, co nikdo, haha. Nikdo v celým vesmíru. Myslím, že největší komplikace byla, že se mnou byla srnada. Tak si mě tam nechali, abych je obveselovala. Více méně jsem se tam měla jako prase v žitě...jen co jsem pdostoupila odvykací kůru na ten prostředek, co jsem se o něm bavili. ....tady byly další věci, ale radši je smazala a napíše do M. -
« Re: Jééé - všma deseti
hahá...v tomhle teda nazostávám za Scorpiem...který je ovšem muž, zatímco já žena...která když vytasí ty svoje na * turnusy a ** a jiný, druhdy ještě horší, tak se lidi dost divěj. A svým nejbližším neříkám prakticky jinak než vole...S. se moc neodvážila, jen když dělala * vožralou, bo se bála, aby si to nevyložil špatně. -
« Re: Jééé
To je slušná rychlost! Tak rychle dokáže scorpio mlátit do tří kláves ... enter, delete, esc :-) ... v hospital se toho jeden naučí :-))) ... tak na půl knihy :-) ... jak jsi tam byla dlouho? ... scorpio 11 měsíců a 7 dní ... dost času na učení se o životě :-) -
« Re: Jééé - všma deseti
Klidně bych se mohla živit jako sekretářka. Prvně bych musela šéfa sice zasvětit do programu "otrokem ve vlastním domě", zejména do toho, že otrok nejsem já, a pak - z fleku. Akorát by hostům nesmělo vadit, že pořád kleju a směju se jako ďábel...oprava...nemohla bych bejt sekretářka! to tycho mi tlačí na mozog!