Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  21:07

« Re: Jééé - všema deseti

Já mám na kazetách....asi pět celejch dlouhejch...ráda na tou koukám, umím to nazpaměť...jen když to cituješ apoužíváš jako reakci na něco, tak často "uvedeš obec v omyl"...Obraz: Homer má uklízet dům. Nechce. Zavře se do sklepa a čte stary TV Guide (co jinýho). Marge na schodech zaječí, ať maká. Homer vezme Mr. Propra, use in good ventilated areas only, mávne rukou a naleje půl do kýble. Pak halušky. Vyleze obří Mr. Proper a začne ho škrtit a volat "Já tě zahubííííím" a taky kartáčky a hadry po něm lezou. Homer se válí e je škrcenej a ječí. Marge: "Homre, co tam děláš!" - višchni se leknou a zalezou. Když zaleze Marge, zase to začně. "Já tě zahubímíííí"....dost často to říkám staffu. (Když si myslí, že nevidím jejich odraz v oknech, ťukají si na čelo).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  21:03

« Re: Jééé

Řek and made me happy! Jak mi na tom nezáleží u takmer nikoho, tak když skvělý Scorpio řekne, tak jagu happy, moc, moc! A usmívá!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  21:03

pár kousků ano, ale nijak moc jsem si toho nezapamatoval, sloužilo mi to pro oderágování. Nicméně z Ala Bundy (ženatý se závazky) si toho trochu pamatuju, nejvíc mě pobavily ty jeho stesky nad zničenou americkou tradicí. Např aut. "...za správným americkým autem, (rozuměj dodgem) se musí kouřit a z okýnek lítat pytlíky od popcornu a plechovky od pííva! ... jinak není poznat, že jede američan!"
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  21:01

« Re: Jééé - všma deseti . *, *, *

Všimla! Je to jako vir, který se šíří ze dvou stran - na jedný je bacilonosičem Scorpio, na druhý jagu. Zkazila jsem už tolik lidí, že bych to nedopočítala! Scorpio asi rovněž! Největší legrace je, když k nám nastoupí někdo novej...a paní ředitelka, jejíž * patří k těm méně expresivním, to rozbalí...jeden chtěl i odejít, že prej to "prostředí na něj asi není". Neodešel. A dobře udělal - dost si tu rozšířil slovní zásobu! Jednosměrně, teda.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:59

« Re: Jééé - všma deseti

S-žena a * naposled lítalo po návratu z vaga, myslím, že se to mělo natáčet, sitcom by to sice nebyl, ale šílená komedie ano, teda spíš polotragikomedie.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:57

Jasný! ... jsi skvělá!,.. už jsem Ti to řek ?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:55

:-)) všimla sis, že ještě do nedávna lidi moc nepoužívali slovo *, nevím jak jinde, ale tady to lítá vzduchem co chvíli, a tvrdších výrazů taky požehnaně :-). Scorpio je pražák a většinou mluví tak, jak mu huba narostla. Kromě prezentací a "důležitých" jednání, tam ne. Takže E-A-S-Y :-). Btw S-žena ... slovo * ... bez problémů! Baví mě pozorovat reakce okolí, když se někam nažene a něco jí úchvátí tak, že pak slovo * jenom lítá. Kadence taky slušná!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:54

jagu umí asi tak tisíc replik z týhle šaškárny. "Já tě zahubííííím" je taky odsuď. Znáš?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:52

Scorpio...žádný DAI netřeba...U know...no secrets...však Ty víš věci, co nikdo, haha. Nikdo v celým vesmíru. Myslím, že největší komplikace byla, že se mnou byla srnada. Tak si mě tam nechali, abych je obveselovala. Více méně jsem se tam měla jako prase v žitě...jen co jsem pdostoupila odvykací kůru na ten prostředek, co jsem se o něm bavili. ....tady byly další věci, ale radši je smazala a napíše do M.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:50

hahá ... definice z týhle šaškárny jsou někdy k popukání! Homer je klasa ... stejně jako Al Bunda! ... v byru TV, někdy zapnul. Se pak seběhl všechen staff a bylo veselo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:47

i do jinejch kláves to de, ale ke čtení to pak není :-) ... co bych za to dal tehdy 3 měsíce! 3 měsíce ... taky není zrovna málo ... komplikace ? (DAI)(M) ... u scorpia ano, velký, fuj! ... následek: včerejší M.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:47

hahá...v tomhle teda nazostávám za Scorpiem...který je ovšem muž, zatímco já žena...která když vytasí ty svoje na * turnusy a ** a jiný, druhdy ještě horší, tak se lidi dost divěj. A svým nejbližším neříkám prakticky jinak než vole...S. se moc neodvážila, jen když dělala * vožralou, bo se bála, aby si to nevyložil špatně.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:44

"Co je to mozek? Je to jen soustava impulsů?"...."Mozek? To je jedno, jdi už spát!" (Homer Bartovi)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:43

ha ...klení ... další věc kterou umím v kadenci 200 slov za minutu!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:42

"otrokem ve vlastním domě" ... nejveselejší disciplína všech normálních šéfů ... co je to normální šéf ? ... to je jedno!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:42

Scorpio dvěstekrát za minut mlátí do entru...muka! Ad stay in H: břídil, jagu břídil. Tři měsíce.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:39

To je slušná rychlost! Tak rychle dokáže scorpio mlátit do tří kláves ... enter, delete, esc :-) ... v hospital se toho jeden naučí :-))) ... tak na půl knihy :-) ... jak jsi tam byla dlouho? ... scorpio 11 měsíců a 7 dní ... dost času na učení se o životě :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:37

« Re: TdF - meš

Ráda bych Ti nějaký poskytla, ale nemám! BTW...snímek lednice...Gatorade...je kde? V *! Dobrý je, že vím, že "věděla jsi, že to je úžasný na Katze?", ptal se mě včera kyborg, když jsem po něm pátrala.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:36

Klidně bych se mohla živit jako sekretářka. Prvně bych musela šéfa sice zasvětit do programu "otrokem ve vlastním domě", zejména do toho, že otrok nejsem já, a pak - z fleku. Akorát by hostům nesmělo vadit, že pořád kleju a směju se jako ďábel...oprava...nemohla bych bejt sekretářka! to tycho mi tlačí na mozog!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.07.01  20:34

« Re: TdF - meš

se mi zdá, že to byl jen sen, * krátký sen! Scorpio je ňáký utahaný. Red Bull do kapačky! Hned! Prosím a koňskou dávku, ne jako NoS ... a pak mžourat a zatínat zuby :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…