Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Docela dobrá voda
BTW...šla si do ledničky pro něco k pití. Čemu nerozumím je to, jak může těch asi tak pět lidí, co tu dneska bylo, za den rozpít asi tak 28 lahví dobrý vody a v různých stádiích rozpitosti je zase strčit zpátky do lednice (ti disciplinovanější) nebo nehcat válet, kam oko dohlédne (ostatní). -
« Tuscany
Zase jsem to zamluvila! Tak počkat: našla jsem krásný místa, kam se dá dobře dojet, takřka bez civilizace, respektive v sympatické izolaci/v případě potřeby civilizace mírná v dosahu (olivy, česneky, pršuty a tak), krásný historický domy jen pro 2/4/6/8/12 - jak který (zařízený se vším včetně myček a satelitů/zařízený průměrně/zařízený spartánsky), s bazenáma i bez, zahradama i vinicema, koněma blízko, v horkých horách a zelených nížinách, krása, romantika jak prase a klid, kdykoliv si to přeješ. Toskánsko, respektive užší výběr Chianti. Bad choice? -
« Re: happy jagu here . MAC - co si neuděláš - MEGA
Tam totiž nikdy nejsou žádný skripta - fakt. Vůbec nexistujou. Protože než by vyšly, dávno by neplatily. Chytráci se tam mezi sebou rvou, čí teorie zrovna platí, kdo momentálně vítězí, podle toho se učí, jediný, co musíš mít, abys prolezl, je takt a smysl pro diplomacii - není třeba se orientovat ve vědě, ale v tom, kdo je zrovna náčelník.