Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - Grenze
Já jsem to teď zase prodělala...teda prodělala už dávno, tohle byl jen dozvuk...Jak jsem jela do Plzně o vkendu a nebyly nikde žádný motorky...tak jśem u Berouna, kde má s rodiči víkendový dům...moc krásnejch hovorů pod hvězdama tam nad řeknou s ní...vymizela mi ze života a teď se chtěla vrátit, udělala webový stránky s mým jménem a nechala tam vzkaz a i jiný vzkazy jinde...nereagovala jsem nijak, necejtila jsem, že by to bylo někomu k něčemu...tak tam na dálnici přišel feeling, že se tam musím stavit, stavila. Byla tam, i rodiče, jejich reakce bylo dojetí, moje zdvořilej nezájem...bylo to divný, divný hodně...a nejdivnější na tom to, jak to s člověkem ani nehne. Vůbec nijak. Necejtí nic. -
« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - Grenze
nelehko se o tom mluví, vyjádřeno naprosto srzumitelně, moje reakce byla podobná, ale je to už dávno co jsem ji měl (tu reakci) ... už hodně dávno. Dva pohledy 1) po sudden death je konec absolutní 2) je to asi nejlepší možná reakce. -
« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - Grenze
Já snad cejtím...ale mate mě, že nevím, jestli ta reakce, když jako pohár přeteče a člověk k tomu zaujme nějaký stanovisko...je správná. (Expl: stanovisko u Jagu je zpravidla sudden death. žádný emoce...vůbec. Prostě najednou necejtím nic, nic, ani kdybych chtěla...je to dead a nelze to vzít zpátky...) Nevím, jestli se vyjadřuju aspoň minmálně srozumitelně, špatně se o tom mluví. -
« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - mikro
Ad vztahy: Jagu s Mordym návštěvou na tzv. magnátově narozkách (magnát později ukázal se být prostým, mírně neohrabaným chasníkem, kterého se všichni bojí, aniž Jagu ví proč. Chasník, již pod vlivem, sedl k Jagu a přesto, že jí viděl poprvé, zničeho nic řekl: "Ty stahy..." (jagu zbystřila, dezorientována, o čem bude řeč)..."...ty mezilidský stahy...".....(chasníkova tlapa dopadla na jagu záda silou dělníka z pily, až jí zaskočilo)..."to je - .... neun und neunzich Luftballons, to ti povim." Myslím, že jako definice poměrně zdařilé.