Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:20

« Re: Driveeee

... ne, o tom nepřemýšlel ... o tom ne, ... přemýšlel a přemýšlí nad hloubkou ... špatně se vyjádřil... je ... ale to je jedno, prostě celý 2335 špatně. Smutek.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:18

« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - Grenze - sudden death

Nejsi klaun...jsi scorpio...proč jsi smutné scorpio? Protože "je tu něco těžkého, co drtí"? (DAI)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:16

happy, very happy ... ale tak smutně happy ... smutný klaun.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:15

Drive, oblíbená věta, kterou jagu miluje, protože jí říkaj všichni slaboši, když nevěděj z který do který a Jagu se tomu může umlátit: "To není tak, jak si myslíš" :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:14

« Re: Důkaz místo slibů

já jsem na tom dobře, teď ... v night nevím.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:13

nespím, přemýšlím. 2329. Brain závity horké.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:13

« Důkaz místo slibů

Slíbila jsem debžovi, že se za ním po půl sedmý zastavím doma v South City (žena krycím jménem * bude "ve cvičení", takže mě neuvidí a neudělá scénu) a odvezu mu Expem nějaký krámy k rodičům. Jak jsi na tom?
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:11

« Driveeee

nespi!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:10

Máš pravdu, Scorpio. Zase máš pravdu. Zvláštním způsobem mi to dává takovou ještě větší sílu. (A jestli tohle čtou neviditelný voyeři, tak si musej myslet, že jsem dobrý psycho).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:07

« Re: Docela dobrá voda - happy scorpio

G-R-E-A-T
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:04

« Re: Docela dobrá voda - Exodus - staff xx - I

ještě to nešťastné zvolání ..."co jsem to napsal"...U always make me laugh!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:03

« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - Grenze

Já jsem to teď zase prodělala...teda prodělala už dávno, tohle byl jen dozvuk...Jak jsem jela do Plzně o vkendu a nebyly nikde žádný motorky...tak jśem u Berouna, kde má s rodiči víkendový dům...moc krásnejch hovorů pod hvězdama tam nad řeknou s ní...vymizela mi ze života a teď se chtěla vrátit, udělala webový stránky s mým jménem a nechala tam vzkaz a i jiný vzkazy jinde...nereagovala jsem nijak, necejtila jsem, že by to bylo někomu k něčemu...tak tam na dálnici přišel feeling, že se tam musím stavit, stavila. Byla tam, i rodiče, jejich reakce bylo dojetí, moje zdvořilej nezájem...bylo to divný, divný hodně...a nejdivnější na tom to, jak to s člověkem ani nehne. Vůbec nijak. Necejtí nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:01

« Re: Moscow

zítra a v Pá jsem střídavě v byru a střídavě nevím, v So nebo v Ne odjezd, pak podle toho jak to bude kde bavit ... příjezd next So nebo next Ne, ale taky možná dřív, žáleží na pocitech ... až battery full a HDD clear.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  17:58

:-))) scorpio is happy, very happy!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  17:57

« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - Grenze

nelehko se o tom mluví, vyjádřeno naprosto srzumitelně, moje reakce byla podobná, ale je to už dávno co jsem ji měl (tu reakci) ... už hodně dávno. Dva pohledy 1) po sudden death je konec absolutní 2) je to asi nejlepší možná reakce.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  17:57

« Moscow

Jak dlouho budeš - tam? A kdy chystáš zahájit defragmentaci (DAI)?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  17:53

« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - mikro

Řekla bych - mnohočetná, nevyžádaná.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  17:51

Drive, já se umlátím... "jenom v práci"...řehtavé peklo.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  17:50

« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - mikro

taky názor :-) ...asi osobní zkušenost, zdá se.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  17:49

« Re: Nová kniha - výhodná směna - sec Drive

S touto službou nemám zkušenosti, ale mesík do Tesca to může spravit i v tuto hodinu :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…