Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Kafe z náhražky
to ne, oni to maj na serveru ... půjčit si odložený NTB ... tak to bych si do smrti "nezodpověděl" ... jednou jsem to udělal a pak jsem musel chtě nechtě držet řeč na téma www.vhodné ver www.nevhodné (na pracovišti samozřejmě) ... jinde ať si brousej po prasárnách jak chtěj. Jejich reakce: ...kromě permanentního dotazu... to my doma, v práci by nás to ani nenapdalo ... Protiútok: ...prdlajs...nemáte modemkarty ...! ... konec diskuse. -
« Re: Stěhování - hysterie
Ježíš, to on nesmí před ní říct, že by někam se mnou šel...s kýmkoliv šel...když jednou za měsíc jde s bratrem na pivo, má scénu, šavle, meče, prášky, protože "vo každýho se staráš, flákáš se po hospodách jen moje problémy Tě nezajímaj". A je to čím dál tím horší. On vrší lži a mlhoviny an všechny strany "aby jí neublížil" ...netřeba si vykládat dál. nevím, proč jsou višchni tak posraný z toho, že když někomu řeknou pravdu "ublížej mu". Pravda nezabíjí, jen je to někdy blbý slyšet, ještě horší říkat. -
« Re: Stěhování - hysterie
Ona neví, že mám Expo - kdyby věděla, ukousala by ho. Stačilo, že ve 105 potkali jednoho našeho pracovníka se starším Accordem, její reakce: "Toho vůbec nemám ráda, protože má Hondu a my ne!" Hysterický záchvat z něčeho jiného, nezkoumala důvody, protože se nechce rozčilovat a lámat hůl. -
« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - Grenze - sudden death
problém je, že vím, ale neumím TO vyjádřit, tak aby jiní pochopili,...neumím protože vnitřně nechci (aspoň si myslím, že nechci) a zároveň chci a proto neumím. To je někdy můj problém. Moc myslím, moc se snažím přijít na kloub něčemu a pak je těžko ... moc těžko, brain nebere, nejde vypnout, nic nepomáhá, těžko je pak ... a smutno velmi. -
« Re: Tuscany - Bienále - Best friend - Grenze - sudden death
Já vím, to znám, ten film dávaj pořád...ale myslím, že se to používá i jinak...a evokuje cirkus, kterej nesnáším už od dětství...takovou tu lesklou bídu a oka na punčoškách akrobatek s flitrama a zničený, ubitý zvířata a klauni, který jsou všechno, jen ne zábavní a člověk se na ně podívá a ví, jak umřou...a kde. Brrr.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!