Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:12

« Re: Kafe z náhražky - NTB

Drive...jak tak čtu ty různý mikra z daily life of business...tak si říká - nen TOHLE to "Dobrodružství kapitalismu", co tak pořád vytrubuje do světa WSJ?
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:10

« banner II

"Na čem se shodnou studentka a oponent? A makléř a zelinář? Kdybys to náhodou nevěděl, Drive, tak to je Jistota. Na jistotě. Není nad kvalitní stereotypy myšlení. Hrůza.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:09

Napster už kaput. Na serveru MP3. Víš co je divný? Že se jim vždycky podaří přesunout všechny MP3 dřív než se na některým serveru něco *. Viz včerejší požár. Nebo to maj na všech třech v kopii. Což je trestuhodné, ale na pochvalu! Jinak když to včera zahořelo ... tak samozřejmě největší obava byla o MP3 ... naprosto neskrývaná obava.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:08

« Re: IT dpt - napstering

u nás tento vehement též v permanenci stále. A vždycky, když vrazím do DTP, tak se vymrštěj a skočej před tiskárnu (abych jako nepoznala, že si tisknou přebaly). Jsem teď tak hnusná, že občas jdu po špičkách (v HP máme velmi vkusnou dlažbu, na které boty spolu s mým zupáckým krokem vydávají značný hluk) a nezaklepu a prostě trhnu klikou...to jsou infarkty, potom.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:05

« Re: Sitcom

Byl dobrej...hodně sitcomů je dobrejch. Jagu zejména miluje "Haló haló" a Black Adder. Q: Proč u nás nejsou dobré sitcomy? A: Nejsou lidi.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:04

samozřejmě, jak jinak! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:03

« Re: Stěhování - hysterie

Nebo každý svého štěstí strůjcem...kroutím se jak had a dělám jako že nic...protože * nevím, který je to to pravidlo a už je mi blbý dělat že jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:03

« Re: Sitcom

viděl, mluvil ho Saitz ...myslím, byl dobrej.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:02

Vypalovačka se kupovala proto, aby se ty multimediální prezentace mohly ještě pro lepší efekt ex post zasílat na CD klientům, to dá rozum.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:02

...PRAVIDLO Č. 6
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:01

www.vhodné...ha ha...já to myslela tak, že jako kyž chceš popíjet kafé v MC a zároveň si pouštět napstr, že je lepší sáhnout po těch Dellech, co si vymohli kůvli "lepší komunikaci a multimediálním prezentacím". Na serveru Napster? To u nás teda zatím není...alespoň jsem na to nepřišla.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:00

jim je jedno všechno ... až na plat, NTB, auta. Semtam jo, Metallica, Falco, Floydi ... maj to moc pěkně seřazený, názvy stažený, do sekcí roztřízený, obaly stažený ... aha ... už je mi jasný proč se kupovala vypalovačka :-)
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:58

« Sitcom

neviděl jsi někdy sitcom Kutil Tim? Jak tam měli souseda přes plot, co furt něco kutil a byl z něj vidět jen kloubouček? Máme tady takovej úkaz ve in the bushes. Koukám na něj (protož DTP a ne jagu cela=jsou tu okna) - to je přelud, ten chlap.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:56

« Re: Kafe z náhražky

to ne, oni to maj na serveru ... půjčit si odložený NTB ... tak to bych si do smrti "nezodpověděl" ... jednou jsem to udělal a pak jsem musel chtě nechtě držet řeč na téma www.vhodné ver www.nevhodné (na pracovišti samozřejmě) ... jinde ať si brousej po prasárnách jak chtěj. Jejich reakce: ...kromě permanentního dotazu... to my doma, v práci by nás to ani nenapdalo ... Protiútok: ...prdlajs...nemáte modemkarty ...! ... konec diskuse.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:55

Ježíš, to on nesmí před ní říct, že by někam se mnou šel...s kýmkoliv šel...když jednou za měsíc jde s bratrem na pivo, má scénu, šavle, meče, prášky, protože "vo každýho se staráš, flákáš se po hospodách jen moje problémy Tě nezajímaj". A je to čím dál tím horší. On vrší lži a mlhoviny an všechny strany "aby jí neublížil" ...netřeba si vykládat dál. nevím, proč jsou višchni tak posraný z toho, že když někomu řeknou pravdu "ublížej mu". Pravda nezabíjí, jen je to někdy blbý slyšet, ještě horší říkat.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:51

Jistě, jistě, po kabelu "mu to přece může bejt jedno". Jim by bylo asi i po modemu, tuším. Jsou tam aspoň nějaký dobrý kousky?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:51

z příjezdu Expo paní ? ... tak jsem to myslel :-) ... pravidlo č. 6 ... dotáhnout k dokonalosti ...reps do reálu!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:50

« Re: Kafe z náhražky

Rozumím - půjčil jsi si bez dovolení jeden z těch odložených NTB, že?
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:49

« IT dpt

BTW ...víš co dělali poslední půl rok? .... stahovali hudbu ...až potřebovali novej server ...volové, ale teď se to hodí ... je toho tam snad 30 GB ...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  18:49

Ona neví, že mám Expo - kdyby věděla, ukousala by ho. Stačilo, že ve 105 potkali jednoho našeho pracovníka se starším Accordem, její reakce: "Toho vůbec nemám ráda, protože má Hondu a my ne!" Hysterický záchvat z něčeho jiného, nezkoumala důvody, protože se nechce rozčilovat a lámat hůl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…