Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: IT dpt - napstering
Holota má kořínek...občas po práci jdou spolu na pivo...jako děsně tajně, trousej se po jednom a pák si dávaj sraz za rohem, aby je nikdo neviděl (kde oni nemají okna, ale mé tam vede)...protože tam mi jdou umejt hlavu, přesně tak, jak zasloužím...je to legrace. -
« Re: Kafe z náhražky - NTB - trestuhodné na pochvalu
To mi připomíná Kyborga...měl natřít zahradní domek...ale celej den se vykalenej válel v pelechu. Když hrozilo, že udeří Mordechaj, tak hbitě vyskočil a - šel natírat domek? Nikoliv. Šel se projít po Pottery a Strawberry, odchytit nějaký Ukrajince, aby to rychle, kvalitně a levně udělali za něj. -
« Re: Sitcom
"haló, haló" skvělý, rovněž "jistě pane ministře" ... to je bible argumentů! "jistě pane premiére" už je o stupeň horší. Proč u nás ne? ... protože anglickej humor ... lidi by museli myslet ... a proč ba to dělali doma, když ani v práci ne. Nova pokryje potřeby národa vcelku zdatně. -
« Re: Kafe z náhražky - NTB
Napster už kaput. Na serveru MP3. Víš co je divný? Že se jim vždycky podaří přesunout všechny MP3 dřív než se na některým serveru něco *. Viz včerejší požár. Nebo to maj na všech třech v kopii. Což je trestuhodné, ale na pochvalu! Jinak když to včera zahořelo ... tak samozřejmě největší obava byla o MP3 ... naprosto neskrývaná obava. -
« Re: IT dpt - napstering
u nás tento vehement též v permanenci stále. A vždycky, když vrazím do DTP, tak se vymrštěj a skočej před tiskárnu (abych jako nepoznala, že si tisknou přebaly). Jsem teď tak hnusná, že občas jdu po špičkách (v HP máme velmi vkusnou dlažbu, na které boty spolu s mým zupáckým krokem vydávají značný hluk) a nezaklepu a prostě trhnu klikou...to jsou infarkty, potom. -
« Re: Kafe z náhražky - NTB
www.vhodné...ha ha...já to myslela tak, že jako kyž chceš popíjet kafé v MC a zároveň si pouštět napstr, že je lepší sáhnout po těch Dellech, co si vymohli kůvli "lepší komunikaci a multimediálním prezentacím". Na serveru Napster? To u nás teda zatím není...alespoň jsem na to nepřišla.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!