Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Stěhování - hysterie - 6th rule
JO!!! A taky na to přijdeme!!! Ad prozatímní poznatky: 1) - v zásadě ano, ale i když finanční prosťáček, tak Mordechajova škola a písek z Judské pouště v žilách naučily ledacos...hodně muziky za málo peněz (ale hodně práce) 2) velké riziko průseru - bez debaty ano, ale na to se sere 3) sichr, ale protože kdyby se s tím dalo kupčit, otevřel by sis krám no problem. Jsem pro nastolení tajného programu sk rycím názvem "Two sick brains get even sicker", který bude ve skutečnosti ďábelskou odesírací přípravnou! -
« Re: Citát ... už ví jak to chodí :-)
neví! nikdo to neví. my to nevíme. oni to nevědí. nikdo to neví! ... nikdo nemůže říct, že přesně ví jak to v reklamce chodí! ...ani David... a v tom je ta krása reklamy a reklamek. Proto to mám rád, proto mám rád "úpění", protože je to pokaždý trochu jiný. Chápe jen ten, kdo umí vnímat niance. -
« Re: Stěhování - hysterie - 6th rule
výborně! Musíme na to přijít, já to momentálně nevím, dumám nad tím pořád, ale... prozatímní poznateky: 1) stojí to hodně peněz 2) velké riziko průseru 3) je třeba hodně osobní odvahy. 1) a 3) většinou chybí. Buď společně, nebo jedno s toho. Musíme na to přijít! Musíme! -
« Re: Citát
Skvělej...čsto se k němu utíkám a bručím si to pod vousy...což staff nechápe...teď jsem zakoupila jednu erární Dorothy a každej je povinnej si to přečíst. Tváří se neochotně - ale svůj efekt to má (byť je jeho přínos slabý) - mediální riaditel mi po odevzdání knihy řekl: "Hele, to je dobrý - už chápu, proč tady vždycky tak nadáváš a lítáš po baráku! Už chápu, jak to v tý reklamce vlastně chodí!". Výborně. Po čtyřech letech v advertisingu slušný pokrok. -
« Re: Kafe z náhražky - NTB
Wall Street Journal...což klidně taky ale může proklamovat FT...nebo Forbes...protože brain ne sice na Bienále (žádné plané snění, jagu!) ale v takovým zvláštním oparu Explorinogového smíchu a Qs a úvah a mrného smutku místy a lahviček a lahviček a lahviček.