Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:59

« Re: Stěhování - hysterie - 6th rule

JO!!! A taky na to přijdeme!!! Ad prozatímní poznatky: 1) - v zásadě ano, ale i když finanční prosťáček, tak Mordechajova škola a písek z Judské pouště v žilách naučily ledacos...hodně muziky za málo peněz (ale hodně práce) 2) velké riziko průseru - bez debaty ano, ale na to se sere 3) sichr, ale protože kdyby se s tím dalo kupčit, otevřel by sis krám no problem. Jsem pro nastolení tajného programu sk rycím názvem "Two sick brains get even sicker", který bude ve skutečnosti ďábelskou odesírací přípravnou!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:57

« Re: Nedovolené látky

:-)) před chvílí ... sklenky, sušenky, hrnky, všechno mi vzali ... :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:55

« Re: Citát ... už ví jak to chodí :-)

neví! nikdo to neví. my to nevíme. oni to nevědí. nikdo to neví! ... nikdo nemůže říct, že přesně ví jak to v reklamce chodí! ...ani David... a v tom je ta krása reklamy a reklamek. Proto to mám rád, proto mám rád "úpění", protože je to pokaždý trochu jiný. Chápe jen ten, kdo umí vnímat niance.
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:53

« Nedovolené látky

Byla tu počišťovačka...něčím tady otírala skříně...a line se z toho odér podivný, ne vašak nepříjemný...má hlava je míč...míč plný hélia...neuklízeli taky u Tebe?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:51

výborně! Musíme na to přijít, já to momentálně nevím, dumám nad tím pořád, ale... prozatímní poznateky: 1) stojí to hodně peněz 2) velké riziko průseru 3) je třeba hodně osobní odvahy. 1) a 3) většinou chybí. Buď společně, nebo jedno s toho. Musíme na to přijít! Musíme!
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:49

« Battery check

Neumdlévaš mi tam?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:43

« Re: Citát

Skvělej...čsto se k němu utíkám a bručím si to pod vousy...což staff nechápe...teď jsem zakoupila jednu erární Dorothy a každej je povinnej si to přečíst. Tváří se neochotně - ale svůj efekt to má (byť je jeho přínos slabý) - mediální riaditel mi po odevzdání knihy řekl: "Hele, to je dobrý - už chápu, proč tady vždycky tak nadáváš a lítáš po baráku! Už chápu, jak to v tý reklamce vlastně chodí!". Výborně. Po čtyřech letech v advertisingu slušný pokrok.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:40

Drive, zašpuntovávám další zelenou. Dost důležitou zelenou. Protože ta mě druhdy nutí odcházet do O. Jak, jak? Jak je k tomu donutit, aby si našli jiný místo na sraní, než je zeď?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:39

« Re: Citát

všechno se jendou poddá ... tak jako se všechno koupí. Skvělej citát!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:37

vzpoměla! ... opakuji si to často, teď už jen ty lidi k tomu to realizovat ... a tentokrát se to netýká staffu (výjimečně) ... ta druhá strana, ta musí chtít a nesrat u zdi.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:33

Díky, moc. Zvolání: "Rule 6 - Jo! Jo! Jo!"
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:31

6. zabijte spotřebitele. (1. zabijte produkt, 2. zabijte příjemné pocity, 3. zabijte netrpělivost, 4. zabijte oblíbenou hudbu, 5. zabijte reklamu, 6. viz up., 7. zabijte povrchnost
  • 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:30

« Citát

Dorothy L. Sayers, Murder must Advertise: "Ne, tři roky v tomto duchamorném povolání mě ještě nepřipravily o poslední zbytky lidskosti - ale nebojte se, to se jistě brzy poddá."
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:28

« Re: Kafe z náhražky - NTB - ashamed brain

Nech ho, chudáka. Má před defragmentací.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:28

« Re: banner II

Scorpio má zajímavě vinutá klepýtka...blbost, scorpia nemaj klepýtka...jenom nožky chlupaté...auau...advertising je horse...radši úpět v něm, než vyhnívat jinde. Následuje citát z hitparádové knihy:
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:26

« Re: Kafe z náhražky - NTB

WSJ ... sure, braine styď se! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:25

« Re: Kafe z náhražky - NTB - trestuhodné na pochvalu

Musela jsem k němu jako mít řeč, ale jinak - potlesk.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:24

« Re: banner II

ale ani získat. Znám i neznám :-), scorpio se pohybuje ve více odvětvích. Advertising ale stejně nejveselejší! Mám ho rád, it´s my best horse.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:24

« Re: Kafe z náhražky - NTB

Wall Street Journal...což klidně taky ale může proklamovat FT...nebo Forbes...protože brain ne sice na Bienále (žádné plané snění, jagu!) ale v takovým zvláštním oparu Explorinogového smíchu a Qs a úvah a mrného smutku místy a lahviček a lahviček a lahviček.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  19:22

« Re: Kafe z náhražky - NTB - trestuhodné na pochvalu

:-)) správně ... to je na pochvalu! Trestuhodnou :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…