Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Zamyšlení - E= mc a ňáky procenta
... mc2. :-)) ... to objednávání jsem neviděl, ten zbytek ano! Pak ho vyhodili před pobočku, sed si na chodník a pronesl několik rázných slov ... ani tehdy mu nebylo rozumět. Já se moh potrhat, on pak taky! Lidi kolem nechápali! , ale starost kupodivu měli ... zavolali cvokaře! ... naštěstí jsem včas ujeli. -
« Re: GU* SYLA ... ad: beton III - stoupa team
No, kdyby právě rozfrcal jinam, tak by to jakoby dalo považovat...ale Stoupa team normálně maká jak šroub! A myslí! A šetří mi peníze (rozmlouvaj mi všlijaký věci - dost rozumně, ne že je to moc práce...prostě raděj, kterej materiál je třeba levnější a tak, nekecám!) Je to nějaký podezřelý...očekávám, že minutu po tom, co domontujou poslední světla byt bude k předání, si tam daj slavnostní cigáro a nedopatřením to celý podpálej. -
« Re: Nedovolené látky - znárodnění II ...zjednodušení - přest
GUKURVA - TO JE SYLA! Velmi barvité! A tomu Zapovi se takhle dost vyplatí, že si pomaloval ty rezervoáry...lidi si na něj vzpomenou dokonce i ve chvlích velmi vypjatých! Ad beton - no, s přihmouřenýma očima...zalepenýma šedou kobercovkou by se to sand dalo považovat za kus odvedeného díla. -
a co beton ? :-)) ... já ani to ne! ad beton....kamarád: tak se rozohnil na KB, že se probojoval přes sekretářky, asistentky a další omezovače vstupu až ke generálovi. Zved mobil a volal do Zapa ... objednal tři mixery do pobočky! Reakci si nevychutnel ... vyvedli ho! Normálne za gatě a límec u košila ... jak ve filmu! Skvělý, moh sjem se umlátit smíchy, málem to skončilo zraněním se :-))) ... a ještě jsa nadnášen v poloze nedůstojné řval na celý kolo: "pusťe mě k mejm penězům, pusťe mě k mejm penězům !" ... -
« Zamyšlení
Myslíš, že někde na světě seděj ve svejch byrech nějaký jiný dva lidi, co se neznaj a znaj a na nějakým absolutně nepravděpodobným serveru, co se hmeží převodovkama a R. Barichellem řešej dobrodružství kapitalismu bez závoje - a prskaj si po monitorech? Tohle jsou otázky, který mě taky zajímaj. -
:-))) něco se najde...vždycky se nejde nějaký nástroj. Pokud se nenajde nástroj, najde se nástroj, který ho může substituovat (někdy je ale položen na oltář substituce). Výhoda objemných brašen a off-roadové choroby.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!