Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: ulepená kniha lepší AKA - book
Supééér, jsi skvělej! Budu po takto vzniklém objemném spisku sahat ve chvílích, kdy ani "That´s advertising" nebo odchod do Rabyňské pobočky OM nebude zabírat...protože tohle spolehlivě! Jen to musí bejt nějakej nezávislej student či důchodce...pracovníkům by se asi tak vtipné jako mě nepřipadalo. -
« Re: GU* SYLA ... ad: beton III - stoupa team - jed - Jordán
GU*, já to furt říkám blbě! Protože to Helena blbě zpívá! Jordán není řeka všech nadějí, ale řeka všech beznadějí! A za ní jsou ty naděje a horizonty a sem tam pod šutrákem, když táhneš s dobrejma brachama, nějaká to odpověď...se neválí ale je třeba jí kutat! -
« Re: ulepená kniha lepší AKA - book
Tisknout dobré, ale prvně by to chtělo nějakou námezdní sílu, která by asi tak tejden kopírovala texty bez obrázku od začátku a chronologcky je řadila do textového dokumentu...protože jinak v tom čtenáři budou mít dost guláš...a ty zkratky nepochopěj nikdy nikdo nikde :-)) -
Jordán, někdy chci tu řeku přejít, jenže ... "řeku všech nadějí" co potom?, co bez nadějí? ... budu sice vědět odpovědi, ale bez nadějí? ... to ne, navíc bylo by to moc bezbolestné, moc jednoduché. Radši naděje a k odpovědím se dobrat ... s Jagu ... a s dalšíma skvělejma lidma! -
« Re: GU* SYLA ... AKA seminář - Kalte jagu
:-))) díky Drivee za důvěru v kalte jagu...je to složitý, je to spíš na M...ale je to tak, s hrachem i bez něj. Jagu Cool žena pro ty, co to jsou schiopný poznat...pro slepé outsider. Ale já se tím bavím, mě to netrápí. Ad semenáře - též PL/M. -
« Re: GU* SYLA ... AKA seminář - eraser head
Drive...tady nejdou mazat příspěvky...může je mazat jen pán nad tímto serverem - jak si vyhrazuje v právech a povinnostech chatujících nájemníků...s těma zkratkama se nějak vypořádáme, při záměně protistrana jistě pochopí...důležitá, ba klíčová je hlavně GU*! -
« Re: GU* SYLA ... AKA seminář
Jagu, COOL žena Jagu a outsider? NE, NE, NE. NIKDY. (nepodceňovat)(klečet na hrachu - dobrovolně)(smazat příspěvek) ... není o co stát ani tam ani tam. Kde přednášela? ... moc zajímá. Ale (DAI) or (PL/M) ... tyhle naprosto jasný zkratky taky daj zabrat. -
Růžový hory a hvězdy, co svítěj jako nikde na světě...ale to Helena neví! To říká Jagu, že odpovědi! Jagu to tak cejtí...prostě přejdi Jordán...to je symbol...oprostit se od některejch věcí a přejít ho...a najít to, co člověk hledá...odpovědi.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!