Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: GU* SYLA ... AKA seminář - Kalte jagu
Sure, po formatingu...času dost. Lébung je slovo velmi úzké jazykové skupiny, která již většinou pomřela...minorita žije na Smichow...znamená to Leben, život. "Ty máš teda Lébung, ty jsi mi pěknej aplégr," říkával...co, říkává dodnes ...ufo. -
« Re: WC Q. in turkey
Turecké toalety jsou jen mírnou daní za vynikající turecké pokrmy - tam dokonce i jagu do sebe zeleninu vpraví...pokud teda nejíš sušené maso z tržiště, pak je ta daň vysoká, protože často...jak jsem se pasivně přesvědčila na velké výpravě na východ (samo o sobě na knihu)...všichni to odnesli...jen jagu kachní žaludek se držel statečně. -
« Re: ulepená kniha lepší AKA - book
Supééér, jsi skvělej! Budu po takto vzniklém objemném spisku sahat ve chvílích, kdy ani "That´s advertising" nebo odchod do Rabyňské pobočky OM nebude zabírat...protože tohle spolehlivě! Jen to musí bejt nějakej nezávislej student či důchodce...pracovníkům by se asi tak vtipné jako mě nepřipadalo. -
« Re: GU* SYLA ... ad: beton III - stoupa team - jed - Jordán
GU*, já to furt říkám blbě! Protože to Helena blbě zpívá! Jordán není řeka všech nadějí, ale řeka všech beznadějí! A za ní jsou ty naděje a horizonty a sem tam pod šutrákem, když táhneš s dobrejma brachama, nějaká to odpověď...se neválí ale je třeba jí kutat! -
« Re: ulepená kniha lepší AKA - book
Tisknout dobré, ale prvně by to chtělo nějakou námezdní sílu, která by asi tak tejden kopírovala texty bez obrázku od začátku a chronologcky je řadila do textového dokumentu...protože jinak v tom čtenáři budou mít dost guláš...a ty zkratky nepochopěj nikdy nikdo nikde :-))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!