Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Totálně sedřená jagu
Drivee, taky těším na Scoprio moc! (BTW - je nás tu docela hodně, na to, že tu jsme dva - scorpio, titanový muž, drivee, jagu, mopslík...) Díky za skvělý čas i Tobě! Zjevím se nějak tak odpoledne asi spíš (Tržiště telefon asi stále nic, moc mu nevěřím, je to Kyborg) ...pošlu na M! BTW - technická - funguje Ti to už? -
« Re: Fata morgana
Drivee, Ty mě hrozně ponoukáš...to udělám hned v pondělí... přijdu, jakože kvůli něčemu, pak to dořeším, otočím se a odejdu...vydechnutí v zádech...a to když bude doznívat, nečekaně se otočím a řeknu: "Hele - ..." Cha chá! Den zelených tvář! Jagu - ani toto není pěkné! -
« Re: Totálně sedřená jagu
The end justifies the means....hezkej inzerát na Chivas, asi 10 godov nazad...někde je. Žejtra mě čeká výchovné předvádění pojmu "solidarita a přátelství" v praxi - budu pomáhat Kyborgovi s uklízením bytu...ale pokud nekecal, měl by už jít na Tržišti telefon, takže určitě...kdyby to vázlo, myslím, že budu muset "na chvíli neodkladně do byra, protože jsem zameškala a musím dohánět" a nechám vzkaz jak to vypadá. -
« Re: Fata morgana
No, s toutu výmluvou by u mě neobstáli, jedinej, kdo je tady schopnej napsat prezentaci jsem totiž já...co tam teda "jako" je? Co je tam doopravdy už víme! Vajíčko kinder supréza...změnili nějak recepturu...taky moc tuženejch tuků a rostlinných olejů...přesto bych jím nepohrdla! -
« Re: WC Q. in turkey - yaeh - šaríja - násilí
Fuj...ani mi nemluv...teda mluv, protože to se musí řešit...někdy se mi udělá zle...jako kdybych slyšela najednou nářek všech lidí, co trpěj...a přitom nemůžu nic udělat - a málokomu se vůbec odvážit to říct...protože by se našel někdo starolstivej, kdo by mě dal "rpo moje dobro" někam zavřít! Bojm blázince...bojím. A soudů.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!