Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - kyborg home makerem
Ne, Prochy není Morde, Prochy je něco, s čím se Kyb kamarádí a co Mordymu i mě způsobuje střídavě návaly zoufalství - střídavě smíchu. Psala jsem v noci do mejlu, že to budu muset vysvětlit, abyses někdy dopátral, co to vlastně je o Tržiště - a co se tam děje. -
« Re: byro I, přežívání, ...
Protože je mezi nima někdo, kdo a) kupčí s informacemi bezostyšně b) kupčí s informacemi, ale neumí to c)nekupčí s informacemi, ale nedochází mu jejich hodnota d)říká si, že se to neposere - jen nemá smysl pro to, kdy je vhodné toto pravidlo aplikovat a kdy ne....nebo tak nějak. Nové číslo, nový mobil č. 2 a zúžit okruh možných pachatelů! -
« Re: byro I, přežívání, ...arabic food
máme přeci ve sklípku láhev s vinětou papání a místa k tomu určená ? ... Ad Princ ... Hotel Princ ... na Staromáku, jdeš-li čelem k orloji, tak než do něj nabouráš, nebo Tě přejede kůň, tak otočíš se doleva, mineš zahrádku venkovní, vejdeš do objektu, šině si to kolem baru rovnou k výtahu-liftu ... tam navolíš patro čtvrté, po vystoupení dáš se doleva a doleva, po asi 10 schodech na "pavlači", vejdeš do horní recepce, obloukem zahýbáš doprava po schodech, jsi na meziterase, nenabouráš do grilu, dáš se o 180 stupňů doleva, pět schodů a jsi na terase střechy ... krásný výhled všude kolem, jak už to tak na střechách bývá ! ... hlavně sedíli se obkročmo na hřebenech :-))) ... je to tam moc fajn! -
« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - kyborg home makerem
:-))) prochy = morde? ... ad elementární úlohy: ... tuhle diskusi tady nedávno rozebíral staff ... patřičně hlasitě ... aby "starý muž" věděl i přes zavřené dveře. :-)) Dělal jsem, že mě to nezajímá, ale někdy jsem se musel hodně snažit, abych se nezačal smát. -
« Re: byro I, přežívání, ...
...během páchání smrtelného hříchu - obžérství ... se odhalila nečekaná věc ... už ani mobil č. 2 neskýtá dostatečné soukromý! ... jak je možný, že i pečlivě utajované číslo znaj prakticky všichni! ... paradoxní, je, že tito všichni se už ani nesnaží volat na č. 1, ale rovnou na č. 2. .... *!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!