Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:56

« Re: byro I, přežívání, ... číslo!

tohle už nedám nikomu, vůbec nikomu, bude moje, jenom a jenom moje, budu si na něj volat sám a mluvit si do hlasovky, pak jí vybírat a zase si do ní odpovídat ... :-)))))) ... a pak budu smutnej klau! :-)))) .... ale né
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:56

« Re: byro I, přežívání, ...arabic food

Vaga Ti smolím, teda vysmoleno mám, jen jsem kontrolovala ještě jednou charaktery domů, jejich okolí, nábytků a bazénů, aby scorpio mohlo důstojně defragmentovat...chceš to poslat hned?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:54

Tenhle Princ? Tenhle Princznám, ale naprosto netušila, že se tam dá sedět obkročmo na střeše a ještě k tomu pojídat maso! (Lahve totiž dobře zazátkovaná - ale bude patřit k těm V.I.B.)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:53

« Re: Sorry, již back

copak? ... v Legolandu došlo pivo a cestou minuly hospodu ? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:52

« Re: byro I, přežívání, ...

analýza dokonalá ... problém je v recepci! ... řešení správně: provedeno! ... jsem netušil, že je E-tel k lidu tak přívětivý, že má otevřeno i o svátku! ... očekávej mail :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:52

« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - staff tře bídu s nouzí

hahá - to znám! Tady taky - hlastiě se bavěj o "nesnesitelně vysokých životních nákladech".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:50

« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - kyborg home makerem

Ne, Prochy není Morde, Prochy je něco, s čím se Kyb kamarádí a co Mordymu i mě způsobuje střídavě návaly zoufalství - střídavě smíchu. Psala jsem v noci do mejlu, že to budu muset vysvětlit, abyses někdy dopátral, co to vlastně je o Tržiště - a co se tam děje.
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:49

« Sorry, již back

Promiň Drivee, aktuní případ v ordinaci...pohovořila jsem vlídným slovem osobního terapeuta a pacienta vystrnadila "ven, ať přijde torchu na slunce a na jiný myšlenky".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:47

Protože je mezi nima někdo, kdo a) kupčí s informacemi bezostyšně b) kupčí s informacemi, ale neumí to c)nekupčí s informacemi, ale nedochází mu jejich hodnota d)říká si, že se to neposere - jen nemá smysl pro to, kdy je vhodné toto pravidlo aplikovat a kdy ne....nebo tak nějak. Nové číslo, nový mobil č. 2 a zúžit okruh možných pachatelů!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:47

« Re: byro I, přežívání, ... checking visit

ajajaj ... "udělala jenom nic" ?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:43

...:-))) o 180 stupňů DOLEVA! ... o 360 DOPRAVA ... 90 = ROVNĚ ... vaga, pls. vaga :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:39

máme přeci ve sklípku láhev s vinětou papání a místa k tomu určená ? ... Ad Princ ... Hotel Princ ... na Staromáku, jdeš-li čelem k orloji, tak než do něj nabouráš, nebo Tě přejede kůň, tak otočíš se doleva, mineš zahrádku venkovní, vejdeš do objektu, šině si to kolem baru rovnou k výtahu-liftu ... tam navolíš patro čtvrté, po vystoupení dáš se doleva a doleva, po asi 10 schodech na "pavlači", vejdeš do horní recepce, obloukem zahýbáš doprava po schodech, jsi na meziterase, nenabouráš do grilu, dáš se o 180 stupňů doleva, pět schodů a jsi na terase střechy ... krásný výhled všude kolem, jak už to tak na střechách bývá ! ... hlavně sedíli se obkročmo na hřebenech :-))) ... je to tam moc fajn!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:33

Pět minut....nečekaná návštěva! Mordechaj!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:32

:-))) prochy = morde? ... ad elementární úlohy: ... tuhle diskusi tady nedávno rozebíral staff ... patřičně hlasitě ... aby "starý muž" věděl i přes zavřené dveře. :-)) Dělal jsem, že mě to nezajímá, ale někdy jsem se musel hodně snažit, abych se nezačal smát.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:28

« Re: sklípek vinný ... hot list ... pls

Podobní prodej a interní hackerství se zapovídá...mimochodem při úklidu našla různé staré cedulky, jednu lohla a dá zarámovat Mordechajovi do Mordechajovny: "Vedoucí má zakázáno dávati na úvěr".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:27

...během páchání smrtelného hříchu - obžérství ... se odhalila nečekaná věc ... už ani mobil č. 2 neskýtá dostatečné soukromý! ... jak je možný, že i pečlivě utajované číslo znaj prakticky všichni! ... paradoxní, je, že tito všichni se už ani nesnaží volat na č. 1, ale rovnou na č. 2. .... *!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:27

Ta debata...jagu: "No, zkus to násobit třiceti a porovnat s nějakou všeobecně známou číslovkou, třeba průměrný příjem v ČR."...Prochy: "To jě ňák hodně...ale co mám teda jíst?" a podobně.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:25

Pozn: "TO" je překlep. Nemá to žádný zdůrazňovací smysl.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:24

Princ? Princ of Persia? TO je nějaký restaurán? jagu opět mimo...jak to bylo s tím tiramisu - ťys ho obětoval, nebo jsi se sám stal jeho obětí?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:24

« Re: sklípek vinný ... hot list ... pls

jasně, bios nevymažeš,... leda ovšem systém před auto-destrukcí ... interní hacker je sviňa! :-))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…