Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Sorry, již back
Až v Legolandu dojde pivo, tak se to odzvím (Kyborg, kňouravě: "jaguuuu..." - pak vždycky následuje prosba o malou zápujčku, o cigára, ať jdu na třídní schůzky, jestli bych nemohla dovézt pivo etc.)...ne, pacient je rozložen...PL/M. Další z těch, co se bojej říkat "Já nechci". Smutné. -
« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - staff tře bídu s nouzí
no tak zrovna tohle nerozebírali, řešili podstatně triviálnější problém, je lepší si za tři kila "vylejt břicho pivem" z plastiku, nebo si koupit rtěnku. Zastánci teorie "piva" tvrdili, že po "nalití" si dva můžou padnout, cestou do někam, do náruče tak štastně, že si při tom způsobí nemilé zranění rtu ... a tedy při opakování této "praxe" si snadno zajistí permanentní makeup ... a tedy, že netřeba rtěnky, protože "tou se vožrat nedá". -
« Re: byro I, přežívání, ... checking visit
Ne, no problem, Mordechaj mě nikdy nekontroluje...dobře ví, že by mu to beze mě lehlo, protože on sám sem více méně chodí na kafe...a řešit se mnou věci od práce dosti vzdálené...(a taky dávat dohromady lapálie způsobené vztahem jagu vs. geld, ať mu nekřivdím)-...nemá potuchy, co vlastně dělám a i kdyby věděl, že jsem celej tejden udělala jenom nic, neřek by ani popel. Ví, že mám nadřeno dosyta! -
« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - kyborg home makerem
ad Tržište ... myslím, že vím,... prostě útočiště když už nohy nenesou, trucovna, místo k rozjímání a za doprovodu Manowaru, přechodný pobyt pro rekonstruující ... každý ho má, resp. bylo by dobré aby ho každý měl. -
« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - kyborg home makerem
Ne, Prochy není Morde, Prochy je něco, s čím se Kyb kamarádí a co Mordymu i mě způsobuje střídavě návaly zoufalství - střídavě smíchu. Psala jsem v noci do mejlu, že to budu muset vysvětlit, abyses někdy dopátral, co to vlastně je o Tržiště - a co se tam děje. -
« Re: byro I, přežívání, ...
Protože je mezi nima někdo, kdo a) kupčí s informacemi bezostyšně b) kupčí s informacemi, ale neumí to c)nekupčí s informacemi, ale nedochází mu jejich hodnota d)říká si, že se to neposere - jen nemá smysl pro to, kdy je vhodné toto pravidlo aplikovat a kdy ne....nebo tak nějak. Nové číslo, nový mobil č. 2 a zúžit okruh možných pachatelů! -
« Re: byro I, přežívání, ...arabic food
máme přeci ve sklípku láhev s vinětou papání a místa k tomu určená ? ... Ad Princ ... Hotel Princ ... na Staromáku, jdeš-li čelem k orloji, tak než do něj nabouráš, nebo Tě přejede kůň, tak otočíš se doleva, mineš zahrádku venkovní, vejdeš do objektu, šině si to kolem baru rovnou k výtahu-liftu ... tam navolíš patro čtvrté, po vystoupení dáš se doleva a doleva, po asi 10 schodech na "pavlači", vejdeš do horní recepce, obloukem zahýbáš doprava po schodech, jsi na meziterase, nenabouráš do grilu, dáš se o 180 stupňů doleva, pět schodů a jsi na terase střechy ... krásný výhled všude kolem, jak už to tak na střechách bývá ! ... hlavně sedíli se obkročmo na hřebenech :-))) ... je to tam moc fajn!