Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:29

« Re: Sorry, již back - ?

pochopil jsem, že Kyb ne "nechci" ... to by mě fakt překvapilo :-))) ... rozumím. Best Friend ... Heinrich. Hmm ... bohužel asi ano.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:26

« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - staff tře bídu s nouzí

to je jasný, že si to budou myslet, bylo by divný, kdyby ne. Resp. ukazovalo by to na velmi zajímavě vyvinutého jedince se schopností hodnostit a srovnávat ... v pozitivním slova smyslu! ... díky za založení této lahvičky, rád Tvůj názor!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:24

« Re: Proč tak málo? . teď snad již ne

Protože neustále vyrušoval mě v Exploringu, doporučila jsem pacientovi, aby "využil svátky a jel s někým, koho má rád k moři, které má taky rád". Chytil se toho. Nepředpokládám, že se sem vrtáí víc než pětkrát (doklady, peníze, klíče, pas, karty etc.)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:23

Kyborg ne "já nechci" - to bylo na Mordechaje...on byl tím akutním případem - on to neumí říkat, ne - proto problémy - proto odsouvání problémů a odsouvání řešení - proto kumulace problémů - proto v *...takhle dopadne i Best friend!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:20

Lah-vič-ku! Myslím si tom ve zkrátce, že Ty si budeš vždycky myslet, že jim dáváš dost, zatímco oni si vždycky budou myslet, že nejsou dostatečně odměňování za své výkony. U nás jiný...u nás fakt nemaj moc peněz...ale na to, že ne celej den, ale celej rok dělaj jenom nic se maj hodně dobře. A slučně se s nima zachází, to jako vážně. Stejně - lah-vič-ku!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:18

:-))) hahá ... Kyb. "já nechci" ... nějak mi to nespojuje. Ale to je jedno.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:17

« Re: Proč tak málo? . teď snad již ne

Snad už bude klid!
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:16

« Proč tak málo?

Diviší-li se, proč ta nezvykle nízká frekvence příspvěků, nediv. Ten člověk se sem za dobu, co jsem ho vlídně, ale nekompromisně vystrnadila, už počtvrtý vrátil! Pokaždé s tou samou otázkou: "Hele, myslíš že to fakt mám udělat?". Au.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:16

je, btw ... navrhuji toto téma založit jako láhvičku, kterou buď otevřem nebo zůstane v archívu do vyprchání jejího obsahu. Důvodem je vysoká těkavost. (návr viněty: myslím si, že platím dost, oni jsou přesvědčeni že ne) ... co o tom soudíš?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:11

hahá....oni to ani nevědí, ale tyhle přiblblý debaty občas člověka k něčemu i inspirujou, něco rozjedou...proces myšlení - tedy velkou neznámou. To, že se rtěnkou vožrat nedá, je ale solidní postulát!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:10

« Re: byro I, přežívání, ... checking visit

to byl vtip :-)) ... nebo alespoň pokus o něj :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:09

« Re: byro I, přežívání, ... RECEPCION

...ani omylem! ... to bych ho moh rovnou dát do yellow pages! ... "víte, já ani nevím jak se to ke mě dostalo, moc se omlouvám, vono se to sem ňák prosáklo, nebo co ..." ... co mám na tohle říct?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:09

« Re: byro I, přežívání, ... číslo! -

Jagu chválí! To je správně ortodoxní!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:05

« Re: byro I, přežívání, ...arabic food

díky! díky! hodná moc! ... pošli, pls.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:05

« Re: byro I, přežívání, ...M

Mejl? Mńam mňam.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:04

« Re: Sorry, již back

Až v Legolandu dojde pivo, tak se to odzvím (Kyborg, kňouravě: "jaguuuu..." - pak vždycky následuje prosba o malou zápujčku, o cigára, ať jdu na třídní schůzky, jestli bych nemohla dovézt pivo etc.)...ne, pacient je rozložen...PL/M. Další z těch, co se bojej říkat "Já nechci". Smutné.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:04

no tak zrovna tohle nerozebírali, řešili podstatně triviálnější problém, je lepší si za tři kila "vylejt břicho pivem" z plastiku, nebo si koupit rtěnku. Zastánci teorie "piva" tvrdili, že po "nalití" si dva můžou padnout, cestou do někam, do náruče tak štastně, že si při tom způsobí nemilé zranění rtu ... a tedy při opakování této "praxe" si snadno zajistí permanentní makeup ... a tedy, že netřeba rtěnky, protože "tou se vožrat nedá".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:02

« Re: byro I, přežívání, ...

V recepci? Drive, Ty dáváš číslo na tejaný mobil v plen recepční? "Cože to nabízíte? fólie na okna? Momentík, dám vám číslo na pana ředitele na mobil, radši ještě na jeden, kdybyste ho nechytil," - takhle nějak to probíhá, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:59

« Re: byro I, přežívání, ... checking visit

Ne, no problem, Mordechaj mě nikdy nekontroluje...dobře ví, že by mu to beze mě lehlo, protože on sám sem více méně chodí na kafe...a řešit se mnou věci od práce dosti vzdálené...(a taky dávat dohromady lapálie způsobené vztahem jagu vs. geld, ať mu nekřivdím)-...nemá potuchy, co vlastně dělám a i kdyby věděl, že jsem celej tejden udělala jenom nic, neřek by ani popel. Ví, že mám nadřeno dosyta!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  16:58

« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - kyborg home makerem

ad Tržište ... myslím, že vím,... prostě útočiště když už nohy nenesou, trucovna, místo k rozjímání a za doprovodu Manowaru, přechodný pobyt pro rekonstruující ... každý ho má, resp. bylo by dobré aby ho každý měl.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…