Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - staff tře bídu s nouzí
to je jasný, že si to budou myslet, bylo by divný, kdyby ne. Resp. ukazovalo by to na velmi zajímavě vyvinutého jedince se schopností hodnostit a srovnávat ... v pozitivním slova smyslu! ... díky za založení této lahvičky, rád Tvůj názor! -
« Re: Proč tak málo? . teď snad již ne
Protože neustále vyrušoval mě v Exploringu, doporučila jsem pacientovi, aby "využil svátky a jel s někým, koho má rád k moři, které má taky rád". Chytil se toho. Nepředpokládám, že se sem vrtáí víc než pětkrát (doklady, peníze, klíče, pas, karty etc.) -
Lah-vič-ku! Myslím si tom ve zkrátce, že Ty si budeš vždycky myslet, že jim dáváš dost, zatímco oni si vždycky budou myslet, že nejsou dostatečně odměňování za své výkony. U nás jiný...u nás fakt nemaj moc peněz...ale na to, že ne celej den, ale celej rok dělaj jenom nic se maj hodně dobře. A slučně se s nima zachází, to jako vážně. Stejně - lah-vič-ku! -
je, btw ... navrhuji toto téma založit jako láhvičku, kterou buď otevřem nebo zůstane v archívu do vyprchání jejího obsahu. Důvodem je vysoká těkavost. (návr viněty: myslím si, že platím dost, oni jsou přesvědčeni že ne) ... co o tom soudíš? -
« Re: Sorry, již back
Až v Legolandu dojde pivo, tak se to odzvím (Kyborg, kňouravě: "jaguuuu..." - pak vždycky následuje prosba o malou zápujčku, o cigára, ať jdu na třídní schůzky, jestli bych nemohla dovézt pivo etc.)...ne, pacient je rozložen...PL/M. Další z těch, co se bojej říkat "Já nechci". Smutné. -
no tak zrovna tohle nerozebírali, řešili podstatně triviálnější problém, je lepší si za tři kila "vylejt břicho pivem" z plastiku, nebo si koupit rtěnku. Zastánci teorie "piva" tvrdili, že po "nalití" si dva můžou padnout, cestou do někam, do náruče tak štastně, že si při tom způsobí nemilé zranění rtu ... a tedy při opakování této "praxe" si snadno zajistí permanentní makeup ... a tedy, že netřeba rtěnky, protože "tou se vožrat nedá". -
« Re: byro I, přežívání, ... checking visit
Ne, no problem, Mordechaj mě nikdy nekontroluje...dobře ví, že by mu to beze mě lehlo, protože on sám sem více méně chodí na kafe...a řešit se mnou věci od práce dosti vzdálené...(a taky dávat dohromady lapálie způsobené vztahem jagu vs. geld, ať mu nekřivdím)-...nemá potuchy, co vlastně dělám a i kdyby věděl, že jsem celej tejden udělala jenom nic, neřek by ani popel. Ví, že mám nadřeno dosyta! -
« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - kyborg home makerem
ad Tržište ... myslím, že vím,... prostě útočiště když už nohy nenesou, trucovna, místo k rozjímání a za doprovodu Manowaru, přechodný pobyt pro rekonstruující ... každý ho má, resp. bylo by dobré aby ho každý měl.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!