Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Sorry, již back - ?
Drive, to je ale hrozný! Hrozný se na to koukat, na tu slabost, na to, jak ty lidi úplně dusí ta mlhovina lží a vejmluv a alibismů, který generujou s nasazením obrovskejch sil (které pak nutně postrádají jinde), jen aby je uchránily od toho, že budou muset jednou říct, co si myslej - a že budou muset říct "Ne, já nechci." ! Hrůůůza! -
« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - staff tře bídu s nouzí
to je jasný, že si to budou myslet, bylo by divný, kdyby ne. Resp. ukazovalo by to na velmi zajímavě vyvinutého jedince se schopností hodnostit a srovnávat ... v pozitivním slova smyslu! ... díky za založení této lahvičky, rád Tvůj názor! -
« Re: Proč tak málo? . teď snad již ne
Protože neustále vyrušoval mě v Exploringu, doporučila jsem pacientovi, aby "využil svátky a jel s někým, koho má rád k moři, které má taky rád". Chytil se toho. Nepředpokládám, že se sem vrtáí víc než pětkrát (doklady, peníze, klíče, pas, karty etc.) -
Lah-vič-ku! Myslím si tom ve zkrátce, že Ty si budeš vždycky myslet, že jim dáváš dost, zatímco oni si vždycky budou myslet, že nejsou dostatečně odměňování za své výkony. U nás jiný...u nás fakt nemaj moc peněz...ale na to, že ne celej den, ale celej rok dělaj jenom nic se maj hodně dobře. A slučně se s nima zachází, to jako vážně. Stejně - lah-vič-ku! -
je, btw ... navrhuji toto téma založit jako láhvičku, kterou buď otevřem nebo zůstane v archívu do vyprchání jejího obsahu. Důvodem je vysoká těkavost. (návr viněty: myslím si, že platím dost, oni jsou přesvědčeni že ne) ... co o tom soudíš?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!