Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Tržiště news - complains - budget ruining
A taky půl kila kuřecích párků a půl kila šunky a dvacet croissantů a lahev toniku a třešňovej džus! Dneska v noci se jich naštěstí zabívm, budou spát v Legolandu, protože "potřebujou jít zapařit, aby se z tho vzpamatovali". -
« Re: Tržiště news
To bylo DRUHÉ Swchartau. Co jsem koupila včera v noci v Careoufouru na smíchově (maj tam do půlnoci), když jsem šla pro snídani (protože se nedalo počítat s tím, že by snad Kybog přes den vyběh do potravin co máme naproti domu, do ovoce-zelenina, co máme vedle v domě nebo do pekárny, kterou máme za rohem). Snědli to v průběhu těch tří snídaní, kterejma se posilňovali mezi spánkem! -
« Re: Sorry, již back - ?
Drive, to je ale hrozný! Hrozný se na to koukat, na tu slabost, na to, jak ty lidi úplně dusí ta mlhovina lží a vejmluv a alibismů, který generujou s nasazením obrovskejch sil (které pak nutně postrádají jinde), jen aby je uchránily od toho, že budou muset jednou říct, co si myslej - a že budou muset říct "Ne, já nechci." ! Hrůůůza!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!