Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:59

« Re: Tržiště news - complains - budget ruining

lambstejky....mňam - au, mňam - au. Zapíjet matonkou - to dělávám. Furt taxikařím, takže si toho chlastu moc neužiju. Že drivee neřídí, když chlastá je skvělé, velmi skvělé.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:57

:-((( bídáci! ... taky bych šel pařit, ale obávám se, že bych se pak už nevzpamatoval! ... zapíjet lamb-steaky matonkou je totální zhovadilost a další smrtelnej hřích! ... jenže pít pivo a řídit ?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:56

« Re: Jéééé! - já jsem blbá.

Byl jich tam pytel - celej pytel! (Koupil mi pro chvíle vlčího hladu Mordechaj ve večerce v Šeberově, tam mají chutné rohlíčky) - je tam jedne - nakousanej! Dobře mi tak :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:54

« Re: Tržiště news

Srovnávačka - snad první na tvrdo, myslím...mám v pokladu speciálńí sekci "srovnávací reklama" - nejfrekventovanější, a to naprosto drsně je na farmaka. Smíchow Careffour na cestě Podolí - malá Strana, proto.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:52

A taky půl kila kuřecích párků a půl kila šunky a dvacet croissantů a lahev toniku a třešňovej džus! Dneska v noci se jich naštěstí zabívm, budou spát v Legolandu, protože "potřebujou jít zapařit, aby se z tho vzpamatovali".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:52

hned mi bylo podezřelý, že by v tom nebyla nějaká lumpárna! ... rohlíky taky pryč.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:51

:-))) ..."Zavřeno? Neznáme!" ...TESCO. ... btw jedna z prvních srovnávaček.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:49

Jak jsem si mohla myslet, že tu ta zmrzlina vydrží? Sežrali celou krabičku! A to jsem jí měla ukrytou v tašce s rohlíkama!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:47

« Re: Jéééé!

... a dělá ... táádáádýýý, táádáádýý ... nebo tak nějak. Bacha ... jetli je zmrzlá ... tak v ní není vodka :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:46

To bylo DRUHÉ Swchartau. Co jsem koupila včera v noci v Careoufouru na smíchově (maj tam do půlnoci), když jsem šla pro snídani (protože se nedalo počítat s tím, že by snad Kybog přes den vyběh do potravin co máme naproti domu, do ovoce-zelenina, co máme vedle v domě nebo do pekárny, kterou máme za rohem). Snědli to v průběhu těch tří snídaní, kterejma se posilňovali mezi spánkem!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:44

« Re: Message

Fakt? To jsem hepy jagu.
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:43

« Jéééé!

Já tu mám v mrazáku zmrzlinu z Family Frost! (výhoda těchto pustých čtvrtí, obchody a hospody tu nejsou, zato kadžý čtvrtek přijíždí pán se zmrzlinou a mraženejma plněnejma paprikama).
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:43

Schwartau Extra zlikvidován úklidovou četou ? ... to né!, to ztrácí autentičnost ... no co se dá dělat, bude se muset rozbít další :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:42

myslím, že to až tak na dlouho nebude, mrknu namátkově na pár kousků kolem Florencie a bude. Výborné! Líbí! Díky!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:39

To je na dlouho, investigatingování. Ale víš co? Jdi invetigatiovat, ať vím, jestli OK nebo jestli jagu má vytáhnout ze škapulíře něco jinýho.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:38

Yaeh ... I´m investigating :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:37

« Tržiště news

Novinky, které nepřekvapí: telefon nejde. Lampička u postele taky nesvítí. Schwartau Extra zlikvidován pracovní četou.
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:35

« Message

U got e-mail.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:34

« Re: Sorry, již back - ?

Drive, to je ale hrozný! Hrozný se na to koukat, na tu slabost, na to, jak ty lidi úplně dusí ta mlhovina lží a vejmluv a alibismů, který generujou s nasazením obrovskejch sil (které pak nutně postrádají jinde), jen aby je uchránily od toho, že budou muset jednou říct, co si myslej - a že budou muset říct "Ne, já nechci." ! Hrůůůza!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  17:32

« Re: Křoví ožívá II - byro 2 taky - staff tře bídu s nouzí

:-))) Sklípek se slibně plní, za chvíli bude závidět i Robert Mondavi!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…