Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Tržiště news - complains - budget ruining
...a prase prvního řádu. Jagu už totálně zvyklá nepít, ani mi to nedělá problémy...úplně jsem z toho odvykla pít i mimo auto, teda víš co myslím! jako v životě mimo auto. Blbost - nemám život mimo auto! Expo - tak chutná život! -
prostě když už, tak už! To je správný! ... scorpio se někdy drží, někdy ne ... hahá ... to pak tichá domácnost ... hahá ... ale jen tak naoko ... to se pak děsně baví jak scorpio žena, tak scorpio ... pravda scorpio poněkud méně, protože jí pak mívá "jako z praku". :-) -
A taky půl kila kuřecích párků a půl kila šunky a dvacet croissantů a lahev toniku a třešňovej džus! Dneska v noci se jich naštěstí zabívm, budou spát v Legolandu, protože "potřebujou jít zapařit, aby se z tho vzpamatovali". -
« Re: Tržiště news
To bylo DRUHÉ Swchartau. Co jsem koupila včera v noci v Careoufouru na smíchově (maj tam do půlnoci), když jsem šla pro snídani (protože se nedalo počítat s tím, že by snad Kybog přes den vyběh do potravin co máme naproti domu, do ovoce-zelenina, co máme vedle v domě nebo do pekárny, kterou máme za rohem). Snědli to v průběhu těch tří snídaní, kterejma se posilňovali mezi spánkem!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!