Exploring

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road

• « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:26

« Re: Tržiště news Lost in a supermarket

to je naprosto přesný! As usually! V hajprnově se dá ruch meziregálový sledovat z vrchu. Když se člověk cpe příšerným karamelem :-( ... tam si člověk plně uvědomí co to je FMCG.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:26

« Re: Mugello

Myslím, že Mugello je ...Mugello. Že to už není Toskánsko. Což je jdno, hlavně, že to tam je pěkný!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:25

Random browse: Southern Mugello > Acone 2. Looks good.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:23

Mugello je součástí Tuscany, nebo není? ... teď nevím ... Mugello znám, tam okruh závodní na F1, je tam krásně, ...pro srdce auto-moto je Mugello a kraj kolem místem zaslíbeným na Zemi ... tam MODENA !!! ... nepředpokládám, že by se mi podařilo se Modeně vyhnout :-)
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:22

« Koumáš?

Brousím mezi domy? Nebo brousíš v lednici - co kdyby? (Marno)
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:21

« Čas na horší kávu

Q: Proč musím pít tak hnusný kafe, when in the bushes? A: Lepší by mi stejně ukradli. Dobrodružství kapitalismu, prostě.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:18

Vždycky když v super-hyper, pozoruji nuzně oblečené rodiny s prohýbajícími se košy...lidi by radši chcípli hlady, než aby si odpustili utrácet za jídlo :-))
  • 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:17

« Mugello

Drivee, vedle Tuscany Mugello - dosažitelnost Firenze i Venice dobrá - a nevypadá špatně, Mugello...River wild, valley deep, mountains high, properties moc nepamatuju, ale pamatuju, ze dobré!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:13

jasně! ... tak jsem to myslel! :-))) ... "dobře nám tak!" pak.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:12

exactly !
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:11

V Knize úpadců - shop...to nám bude jedno, protože sami v Knize úpadců - osoby.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:10

Jo a uděláme úžasný inzeráty, na kterejch bude "Dnes nebude slavnostně pro veřejnost otevřen supermarket pochutin. Ani jindy." !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:07

« Re: Tržiště news - complains - budget ruining

Jo, jo, jo! Když už - tak už! Perte mi to rovnou do žíly! Barmani nestačí dolívat panáky! Pokud se mi ovšem jako v El Centru s Frau Gabi snaží podsouvat vodku ze samovaru a ještě ze mě dělaj blbce, tak mi zkazej slinu totálně. Jagu je potom nevrlá. Hodně nevrlá. A mručí.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:06

tak do toho jdu s Tebou ... ale neotevřem !... všechno sníme a pak budem v knize Úpadců ... jak my, tak shop. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:05

...a prase prvního řádu. Jagu už totálně zvyklá nepít, ani mi to nedělá problémy...úplně jsem z toho odvykla pít i mimo auto, teda víš co myslím! jako v životě mimo auto. Blbost - nemám život mimo auto! Expo - tak chutná život!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:05

prostě když už, tak už! To je správný! ... scorpio se někdy drží, někdy ne ... hahá ... to pak tichá domácnost ... hahá ... ale jen tak naoko ... to se pak děsně baví jak scorpio žena, tak scorpio ... pravda scorpio poněkud méně, protože jí pak mívá "jako z praku". :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:03

V příštím životě si postavím supermarket se žrádlem!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:02

jsem zásadový a to velmi! ... ale někdy je to GU* utrpení! ... řídím se heslem "opilý řidič je vrah".
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:01

pařit....pařit...mám choutky! (U jagu vzácné...slina chodí málo kdy, když ale přijde, má podobu zhoubné vlny tsunami)...strašně řádím, když piju. Lidé se pak za mě stydí.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.01  18:00

« Re: Tržiště news

ANO ... u nás to ale ještě neuměj dělat, ale ono ani jinde to není lepší. Je to dost složitý ... ale to je jedno. ... smichow - careffour ... aha.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…