Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Mugello
Mugello je součástí Tuscany, nebo není? ... teď nevím ... Mugello znám, tam okruh závodní na F1, je tam krásně, ...pro srdce auto-moto je Mugello a kraj kolem místem zaslíbeným na Zemi ... tam MODENA !!! ... nepředpokládám, že by se mi podařilo se Modeně vyhnout :-) -
« Re: Tržiště news - complains - budget ruining
Jo, jo, jo! Když už - tak už! Perte mi to rovnou do žíly! Barmani nestačí dolívat panáky! Pokud se mi ovšem jako v El Centru s Frau Gabi snaží podsouvat vodku ze samovaru a ještě ze mě dělaj blbce, tak mi zkazej slinu totálně. Jagu je potom nevrlá. Hodně nevrlá. A mručí. -
...a prase prvního řádu. Jagu už totálně zvyklá nepít, ani mi to nedělá problémy...úplně jsem z toho odvykla pít i mimo auto, teda víš co myslím! jako v životě mimo auto. Blbost - nemám život mimo auto! Expo - tak chutná život! -
prostě když už, tak už! To je správný! ... scorpio se někdy drží, někdy ne ... hahá ... to pak tichá domácnost ... hahá ... ale jen tak naoko ... to se pak děsně baví jak scorpio žena, tak scorpio ... pravda scorpio poněkud méně, protože jí pak mívá "jako z praku". :-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!