Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
« Re: Mugello - K morju
Jagu miluje moře. Jagu viděla mnoho moří. Více moří, než je obvyklé. Jagu se v životě koupala asi tak dvě hodiny v moři...protože její neuvěřitelné historky zahrnují mj. sněhová bouře, která jí zastihla u Mrtvého moře, nechladnější den za posledních sto padesát let v JAR, útok smrtících medúz nevím už kde, ale bylo to někde, kde se normálně vůbec nevyskytují a podobně! Vždycky, když jsem někdy měla jeden den off na moře, tak jsem k němu šla, bičováná děštěm a ohnutá v pase větrem, abych se podívala po liduprázdné pláži, kde ještě včera (a zítra zas) bylo 38 stupňů nad nulou. Jagu ist Jagu! -
« Re: Tržiště news Lost in a supermarket
Jsem z toho vždycky úplně vedle - nebejt toho, že mi tam bývá těsno, mohla bych tam bejt hodiny a čumět, jak si vybíraj "10% zdarma navíc", "Kup a vyhraj", "Akce", jak se kupuje podle toho, na co běž reklama v televizi, jak maj chytře nasvícený maso, že se úplně sbíhaj sliny a jak pod těma neogenama, nebo co to je, i ta splihlá zelenina vypadá, že kypí životem a vitamíny...a že málokdo rajče vyjme zpod neogenu a pod zářivkou prozkoumá...a vůbec, je to hrozně zajímavý. Dokonce tak, že píšu koši s tvrdým i. Asi že jsou z pevných kovových materiálů vysoké tvrdosti. -
« Re: Mugello
Mugello je součástí Tuscany, nebo není? ... teď nevím ... Mugello znám, tam okruh závodní na F1, je tam krásně, ...pro srdce auto-moto je Mugello a kraj kolem místem zaslíbeným na Zemi ... tam MODENA !!! ... nepředpokládám, že by se mi podařilo se Modeně vyhnout :-) -
« Re: Tržiště news - complains - budget ruining
Jo, jo, jo! Když už - tak už! Perte mi to rovnou do žíly! Barmani nestačí dolívat panáky! Pokud se mi ovšem jako v El Centru s Frau Gabi snaží podsouvat vodku ze samovaru a ještě ze mě dělaj blbce, tak mi zkazej slinu totálně. Jagu je potom nevrlá. Hodně nevrlá. A mručí.