Exploring
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Off-road
-
« Re: Mugello - K morju
:-))) tak jezdi v létě! ... tady už v tom má staff a většina známých jasno: ... počátkem jara mi všichni zavolaj (během jednoho týdne) a po takovejch těch prázdnejch otázkách a mizerně předstíraným zájmu o nic, se dostanou k tomu hlavnímu: "... a kdy že jsi to říkal, že pojedete na dovolenou ?" ... :-))) -
« Re: Mugello - Prima TéFau
Minulou neděli, při úklidu, teda při tom, když jsem Heinricha vyhnala do Delvity pro bedny a předstírala úklid a četla si, jsem to zapnula na chvíli a říkala si: "Na to určitě čumí Drive". Při druhém vyhnání do Delvity jsem si místo úklidu zanula soustruh s netem a díky tomu objevila úžasné překvapení na nášlapu, ze ktrého jsem šílela radostí a veselostí! -
« Re: Mugello - nástroje
Pinzeta, nůžky, líh, obinadlo stačí skoro na všechno. Ostatní se zaimprovizuje...cestovní lékárna, to je jiná kapitola..btw "na ježka v hotelovém bazénu" znamená na jžeka, který nikdy před tím, ani niky po tom, co na něj Drive šlápnul již se v inkriminovaném bazénu nevyskytl, tuším. -
hahá..."hm, to tady normálně nebejvá"...bože to znám tak, že už to víc znát nemůžu! Vždycky pak hořce vzpomínám na prochladlou Prahu plnou plískanic, odkud jsem přijela a modlím se, aby ty lidi nepoznali, co už mi došlo: že "Everyhwhere you go, you always take the weather with you" je o mě - ale týká se výhradně toho pražskýho, listopadovýho! Bo by mě ukamenovali! -
:-)))) hahá ... já vim, není to vtipný, ale ten popis ... hahá .... mimochodem ... drive je na tom hodně podobně! Proto se ani nezaobírá termínem vaga ... protože "stejně bude hnusně" ... a je lhostejno, zda u moře v Australia, Jordan, JAR ..., nebo hory New Zealand or Mexico ... vždycky tam je hnusně! Vždycky! ... prší, sněží je 30 pod nulou, ... ale přesně jak říkáš ... vždycky slyším "hmm ... to tady nebejvá, tady je jinak celej rok úplně krásně", "to holt máte smůlu" ... ten stereotyp už krutě unavuje! -
« Re: Mugello
Pokračování grafomanské odpovědi na tříslovnou otázku: Taky že jagu ráda soukromí...a jako osoba praktická s sebou musí vláčet různé nástroje (kdyby něco) a přístroje a lékařské náčiní a tak - a to je otrava...a musíš pořád hlídat, aby Ti nikdo neukrad klíče od auta...pavouk jagu by se radši na pár dní zavřel do Tzscany/Mugello vila a válel se tam s drinkama a knížkama a pršutem a počítačem u bazénu, kam by jí tichý, nenápadný sluha sem tam přistavil osedlaného koně nebo off-road nebo motorku. -
Jagu miluje moře. Jagu viděla mnoho moří. Více moří, než je obvyklé. Jagu se v životě koupala asi tak dvě hodiny v moři...protože její neuvěřitelné historky zahrnují mj. sněhová bouře, která jí zastihla u Mrtvého moře, nechladnější den za posledních sto padesát let v JAR, útok smrtících medúz nevím už kde, ale bylo to někde, kde se normálně vůbec nevyskytují a podobně! Vždycky, když jsem někdy měla jeden den off na moře, tak jsem k němu šla, bičováná děštěm a ohnutá v pase větrem, abych se podívala po liduprázdné pláži, kde ještě včera (a zítra zas) bylo 38 stupňů nad nulou. Jagu ist Jagu! -
« Re: Tržiště news Lost in a supermarket
Jsem z toho vždycky úplně vedle - nebejt toho, že mi tam bývá těsno, mohla bych tam bejt hodiny a čumět, jak si vybíraj "10% zdarma navíc", "Kup a vyhraj", "Akce", jak se kupuje podle toho, na co běž reklama v televizi, jak maj chytře nasvícený maso, že se úplně sbíhaj sliny a jak pod těma neogenama, nebo co to je, i ta splihlá zelenina vypadá, že kypí životem a vitamíny...a že málokdo rajče vyjme zpod neogenu a pod zářivkou prozkoumá...a vůbec, je to hrozně zajímavý. Dokonce tak, že píšu koši s tvrdým i. Asi že jsou z pevných kovových materiálů vysoké tvrdosti.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!